Libnet.ro
UNICEF

00:06

GUVERNUL DEMIS DANCILA PROMITE INCA 100 DE LEI ANGAJATILOR Cresterea salariului minim, motiv de disputa politica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GUVERNUL DEMIS DANCILA PROMITE INCA 100 DE LEI ANGAJATILOR Cresterea salariului minim, motiv de disputa politica

Ministrul demis al muncii, Marius Budai, doreste cresterea salariului minim pe economie cu 100 de lei. Conform unui proiect de hotarare de guvern postat pe site-ul Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata va fi de 2262 lei lunar, incepand din ianuarie 2020, pentru un program normal de lucru in medie de 167,333 ore pe luna, reprezentand 13,518 leiora. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul demis vrea sa creasca salariul minim pe anul 2020. Calcule la net si la brut

Firmele si alti angajatori ar urma sa suporte costuri mai mari cu salariile minime din anul 2020, pentru ca guvernul demis Dancila spune ca intentioneaza majorarea remuneratiei minime, din nou.

Guvernul demis anunta majorarea salariului minim cu 100 de lei Ludovic Orban: O astfel de decizie o poate lua doar un guvern legitim

Guvernul demis va pune de miercuri in transparenta decizionala o Hotarare de Guvern prin care salariul minim pe economie sa fie majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai. Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune insa ca decizia privind stabilirea salariului minim o poate lua doar un guvern legitim, votat de Parlament, nu unul care a fost demis de Legislativ prin motiune de cenzura.

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat cu cat va creste

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat, marti, intr-un moment prielnic, cu cat va creste. Viorica Dancila a anuntat ca va majora salariul minim pe economie Momentele trebuie alese si asa a gandit si premierul demis Viorica Dancila. Mai clar, oficialul a declarat, marti, in timpul unei actiuni electorale la Botosani, .

Guvernul demis a dat Patriarhiei, pentru 49 de ani, un imobil din Franta

Guvernul demis a facut cadou Patriarhiei, pentru 49 de ani, un imobil din Franta. Potrivit Executivului Dancila, scopul este asigurarea nevoilor administrative si de functionate. Decizia a fost adoptata.

Nicule, mai da-le-o suta! Cabinetul demis Dancila mai da inca 100 de lei la salariul minim

Executivul a pus ieri in dezbatere publica o hotarare, prin care salariul minim pe economie va fi ma.

Guvernul demis anunta ca salariul minim va fi majorat cu 100 de lei

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai a anuntat, marti, ca Executivul Dancila decide majorarea salariului minim cu 100 de lei. Vor sa desfiinteze salariul minim noul guvern - n. r. ), adica sa ne.

Orban o someaza pe Dancila sa nu adopte hotararea privind cresterea salariilor cu 100 lei: Daca o va adopta, noi o vom modifica

Intentia Guvernului PSD de a creste salariul minim pe economie, de la 1 ianuarie, starneste ample reactii din partea liberalilor. Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat caGuvernul Dancila nu are capacitatea de a adopta o hotarare cu un impact economic important, somand Executivul sa nu adopte o astfel de decizie. in caz contrar, a spus Orban, PNL va modifica hotararea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )