Libnet.ro
UNICEF

12:00

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2.230 de lei lunar

B1 B1,
Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2.230 de lei lunar

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2. 230 de lei lunar, incepand cu data de 1 ianuarie 2020, fata de 2. 080 lei cat este in prezent, anunta vineri seara Ministerul Muncii, la capatul. continuă pe B1

Guvernul a adoptat majorarea salariului minim

Salriul minim brut se majoreaza de la 1 ianuarie 2020.

Guvernul aproba vineri cresterea salariului minim la 2.230 lei de la 1 ianuarie 2020

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri hotararea privind cresterea salariului minim brut pe tara la 2. 230 lei lunar incepand cu data de 1 ianuarie 2020, ceea ce reprezinta o crestere de 7,% fata de luna decembrie 2019. incepand cu data de 1 ianuarie 2020, pentru personalul incadrat pe functii pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu vechime in munca de cel putin un an in domeniul studiilor superioare, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata, suma stabilita in bani care nu include sporuri si alte adaosuri, se mentine la 2. 350 lei lunar.

Guvernul a majorat salariul minim brut la 2.230 de lei, pentru anul viitor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat vineri ca a fost aprobata hotararea de guvern care prevede ca salariul minim pentru anul viitor sa fie de 2. 230 de lei.

Masuri importante adoptate de Guvernul Orban

Guvernul a adoptat mai multe masuri in sedinta din data de 13 decembrie. Printre acestea, reglementarea salariului minim brut si numiri de noi prefecti.

Directorul Hidroelectrica: Cresterea salariului minim in constructii a blocat investitiile companiei Constructorii au cerut preturi mai mari pentru lucrari

Investitiile Hidroelectrica ar fi fost blocate in acest an, din cauza prevederilor din OUG 1142018 privind cresterea salariului minim in constructii, sustine Bogdan Badea, directorul general al companiei. Majorarea salariului minim in constructii la 3. 000 lei a dus la cresterea costurilor in constructii. Astfel, constructorii au inceput sa ceara preturi mai mari pentru lucrari.

Salariul minim brut creste de la 1 ianuarie. Proiectul, aprobat de Guvern

Salariul minim brut pe economie va creste cu 7,2% de la 1 ianuarie 2020. Proiectul de act normativ in acest sensva fi aprobat vineri de Guvern. Prin prezentul act normativ se propune ca salariul de baza.

USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi Guvernul Orban

Deputatul USR Catalin Drula ii cere premierului Ludovic Orban ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi noul guvern? USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral Deputatul USR, Catalin Drula, vicepresedinte al partidului, ii cere lui Ludovic Orban sa prevada in legea plafoanelor bugetare, .

USR SI UDMR SOMEAZA GUVERNUL ORBAN: Bugetul de stat pe 2020, aprobat in Parlament si nu prin asumarea raspunderii Executivului!

Partenerii din Parlament ai liberalilor nu sunt de acord ca guvernul Orban sa isi asume raspundere pe legea bugetului de stat si pe legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2020.

Dacian Ciolos, ultimatum pentru Guvernul Orban

Dacian Ciolos a lansat un ultimatum pentru Guvernul Orban, in ceea ce priveste reintegrarea romanilor care vor parasi Marea Britanie dupa Brexit.

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )