Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban, intrebat cum s-a descurcat cu un venit de 3.100 de leiluna: Sunt un om simplu, chiar auster. in viata ai ani mai buni si ani mai rai (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, intrebat cum s-a descurcat cu un venit de 3.100 de leiluna: Sunt un om simplu, chiar auster. in viata ai ani mai buni si ani mai rai (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut precizari cu privire la veniturile sale in contextul in care, potrivit ultimei sale declaratii de avere, in anul 2018, el a avut un venit mediu lunar de doar 3. 083 de. continuă pe B1

Ce se intampla cu salariul minim, in 2020. Ludovic Orban sustine cresterea acestui tip de venit

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie, odata cu debutul anului 2020. Pentru ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la finalizarea lui 2019, noul Executiv a luat cateva hotarari, legate de bugetul romanilor. Aici a fost inclusa si o noua propunere in ceea ce priveste acest .

Orban, intrebat cum s-a descurcat cu venituri de 3.000 de lei pe luna: Sunt un om simplu, chiar auster

Premierul Ludovic Orban a argumentat joi ca este un om simplu, chiar auster, pentru a explica modul in care s-a descurcat anul trecut cu putin peste 3. 000 de lei lunar, in conditiile in care sotia sa nu a declarat niciun venit.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei lunar, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Orban, intrebat daca a trait cu 3.000 de lei lunar: Da. Sunt un om foarte modest. N-am aplecare spre a trai pe picior mare. Sunt poate cel mai cinstit premier

Premierul Ludovic Orban a explicat de ce are o avere atat de modesta. Din indemnizatiile pe care le primesti din functii publice nu te poti imbogati, a spus liderul PNL, precizand ca nu a primit niciodata bani necuveniti. Potrivit declaratiei de avere, Orban a trait dintr-o leafa de 3. 000 de lei pe luna.

Ludovic Orban: Propunerile sindicatelor pe salariul minim vor sta la baza discutiilor de anul viitor

Unii au venit cu dorinta de a face mecanismul de crestere a salariului minim bazat pe prognoze, potrivit premierului Ludovic Orban, care a dat de inteles ca e o diferenta intre prognoza si rezultatul final.

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

Cum aratau Ludovic Orban si sotia acestuia in ziua nuntii. Poze rare cu Premierul in cosumul de ginere. Galerie FOTO

Ludovic Orban este casatorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil. Cea care i-a daruit un mostenitor i-a oferit o casnicie fericita si linistita, iar cu toate ca acesta a decis sa fie parte din politica zilelor noastre, sotia lui a ales sa duca o viata discreta. Din acest motiv, este foarte rar vazuta .

Legea pe care pensionarii o asteapta cu sufletul la gura. Ce a anuntat Ludovic Orban

Premierul Romaniei a facut un nou anunt cu privire la legea care ar urma sa rezolve inechitati in legislatia cu privire la domeniul pensiilor. Ludovic Orban a declarat ca pregateste o lege in acest sens si a precizat ca ministrul Muncii construieste o echipa care sa evalueze toate lucrurile anormale care exista in legislatie. Ludovic .

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )