Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul decide impozitarea severa pentru pensiile speciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul decide impozitarea severa pentru pensiile speciale

Peste 180. 000 de pensionari isi vor vedea diminuat venitul lunar, dupa ce Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a decis ieri impozitarea tuturor pensiilor speciale cu pana la 85%. Au fost 307 voturi pentru si un singur vot impotriva si, daca nu va fi contestata la Curtea Constitutionala, legea va merge spre promulgare la presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul sef al CCR, despre impozitarea pensiilor de serviciu: Nu pensiile speciale sunt nesimtite, nesimtirea e ca celelalte pensii sunt mici

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustine ca prin impozitarea suplimentara a pensiilor speciale, conform legii adoptate miercuri de catre deputati, este incalcata Constitutia.

Cearta in Parlament pe pensiile speciale ale parlamentarilor USR acuza ca votarea pentru a doua oara a legii privind impozitarea cu pana la 85% este neconstitutionala PSD spune ca votul este necesar

Plenul reunit al Parlamentului a decis joi, ca pensiile senatorilor si deputatilor de peste 7. 001 lei vor fi impozitate cu 85% . Cu 354 de voturi pentru, o abtinere si 43 abtineri USR), Parlamentul au modificat si prevederile referitoare la indemnizatia pentru limita de varsta prevazuta de Legea nr. 962006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor. Pentru prima oara in Parlament, un proiect de lege este votat de doua ori. Dupa ce miercuri. Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege prin care impoziteaza pensiile speciale, joi, in plenul reunit al celor doua Camere proiectul a fost votat a doua oara.

Acord PSD-PNL. Parlamentul va impozita pensiile speciale cu 85%. Inclusiv militarii, politistii si magistratii

PSD si PNL s-au inteles pe un proiect legislativ privind impozitarea drastica a pensiilor speciale. Potrivit legii, pensiile de pana in 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 10%, in timp ce pensiile care depasesc pragul de 7. 000 de lei vor fi taxate cu 85%, sustin surse politice pentru Adevarul. Impozitul se va aplica pentru toate categoriile de pensionari speciale, chiar si pentru magistrati, politisti si militari.

Florin Roman, liderul deputatilor PNL: Am convins PSD sa rupa fratia cu pensiile speciale

Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, urmare a unui amendament initiat si sustinut de PNL si PSD, a anuntat Florin Roman, liderul deputatilor liberali.

ROMAN: Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, ca urmare a unui amendament initiat si sustinut de liberali si social-democrati, conform Agerpres. ro.

Oficial. Pensiile speciale ale parlamentarilor, impozitate cu pana la 85%

Camerele reunite ale Parlamentului au votat pentru impozitarea cu pana la 85% a pensiilor speciale ale alesilor din legislativ. Decizia vine dupa ce a fost adoptata impozitarea drastica a altor categorii de pensii speciale.

Florin Roman: imi pare rau pentru tristetea celor de la PSD. I-am obligat sa rupa fratia cu penalii si cu pensiile speciale

Deputatul PNL Florin Roman a declarat joi in Parlament ca ii pare rau de tristetea celor de la PNL, dupa ce in plen s-a votat impozitarea pensiilor speciale precum si un proiect de lege al PNL privind eliberarea conditionata. Totodata, acesta a trimis cateva sageti si catre USR, spunand ca fara sa fiu ironic, n-am inteles nimic din actiunile acestora.

Marcel Ciolacu a facut anuntul! Ce se va intampla cu pensiile speciale? Astazi se voteaza

Marcel Ciolacu a anuntat, pe o retea sociala, ca Partidul Social Democrat va vota astazi impozitarea pensiilor speciale cu 85%.

Guvernul a prelungit starea de alerta pe tot teritoriul tarii pentru 30 de zile. PSD vrea doar 15 zile. Parlamentul decide

Guvernul Orban a prelungit starea de alerta pe tot teritoriul tarii pentru 30 de zile, incepand cu 17 iunie. Orban a precizat ca vor putea fi oficiate slujbe in interiorul bisericilor. Hotararea Guvernului trebuie apoi aprobata de Parlament, unde PSD are majoritate. Marcel Ciolacu nu e de acord cu termenul de 30 de zile impus de Executiv. Social-democratii vor o perioada de tranzitie de 15 zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )