Libnet.ro
UNICEF

13:00

Partidul lui Ponta propune venitul minim vital pentru romanii afectati de coronacriza, dupa modelul Spaniei

Hotnews Hotnews,
 Partidul lui Ponta propune venitul minim vital pentru romanii afectati de coronacriza, dupa modelul Spaniei

Pro Romania propune ca fiecare cetatean afectat de coronacriza sa beneficieze de sprijin pentru trai decent, prin asigurarea, de catre stat, a unui venit minim vital lunar. Astfel, ajutorul urmeaza sa fie calculat ca diferenta dintre suma de 1. 500 de lei si venitul net lunar al persoanei, potrivit unui comunicat de presa al partidului. continuă pe Hotnews

PROIECT DE LEGE: PRO Romania vrea un venit minim vital pentru cetateni

Pro Romania a introdus un proiect legislativ in Parlament menit sa asigure venitul minim pentru cetatenii afectati de actuala criza economica generata de pandemia Covid-19. Astfel, ajutorul urmeaza sa fie calculat ca diferenta dintre suma de 1500 de lei si venitul net lunar al persoanei, propune PRO Romania.

Victor Ponta, ajutor de la stat pentru romanii afectati de criza: Vom propune un proiect de lege pentru Venitul Minim Vital, dupa modelul Spaniei

Victor Ponta, liderul partidului ProRomania, a declarat in exclusivitate la Antena 3, ca va propune, in cursul lunii iunie, un proiect de lege privind stabilirea unui Venit Minim Vital pentru familiile vulnerabile, dupa modelul adoptat ieri de Spania.

Venit minim vital si in Romania. Cine vine cu propunerea

Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, propune ca fiecare cetatean afectat de coronacriza sa beneficieze de sprijin pentru trai decent, prin asigurarea, de catre stat, a unui venit minim vital lunar. Astfel, ajutorul urmeaza sa fie calculat ca diferenta dintre suma de 1. 500 de lei si venitul net lunar al persoanei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )