Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politicienii romani care castiga cate un milion de euro pe mandat

Antena3 Antena3,
Politicienii romani care castiga cate un milion de euro pe mandat

Europarlamentarii romani ar primi o suma fabuloasa la final de mandat. Dupa cei cinci ani, politicienii ar obtine 1 milion de euro. Salariul lunar este de peste 6. 000 de euro. continuă pe Antena3

Toate testele pentru COVID-19 luate de la turistii romani care au ajuns cu avionul in Creta au iesit negative

Cele aproximativ 550 de teste pentru COVID-19 luate de la turistii romani care au ajuns cu avionul in Creta au iesit negative, informeaza consultantul in marketing turistic Razvan Pascu intr-o postare pe.

Coronavirusul afecteaza toate organele. Concluziile medicilor romani care au facut autopsiile pacientilor morti de COVID-19

Infectia cu noul coronavirus afecteaza toate organele, sustin medicii romani care au facut autopsia unor pacienti decedati din cauza COVID-19. Daca nu ar fi avut boala, acestia ar fi putut trai si zeci de ani de acum incolo, chiar daca sufereau de alte afectiuni, tinute insa sub control.

Este oficial, se dau cate 500 de euro de la stat pentru mii de romani. Care e conditia cruciala?

Odata cu planul Guvernului de-a relansa economia, a fost integrata si-o idee care ar stimula atat munca de la distanta, cat si mentinerea angajatilor. Iar de data asta vorbim de 500 de.

Ce mai buna veste pentru acesti romani care au credite la banci vine chiar astazi. De cand scad dobanzile si ratele

In ciuda perioadei de incertitudine, exista si-o veste buna: e posibila o scadere a ratelor pentru anumiti romani. Mecanismul e destul de simplu. E important de stiut, daca ai rate, cum e.

Pasagerii unui avion cu romani care a aterizat in Creta au fost testati fara explicatii

La Aeroportul Heraklion din Creta au fost testata fiecare persoana care a venit din Romania cu o cursa care a adus turisti din Bucuresti si Cluj Napoca. Testarea a durat peste 3 ore, a povestit la Digi24 Vlad, unul dintre pasagerii aflati in avion. El a adaugat ca din spusele personalului de la hotel, turisti din alte tari nu au trecut prin astfel de proceduri. Romanii care vor sa plece in vacanta in Grecia au la dispozitie un singur punct rutier de trecere a frontierei in ce conditii se poate intra pe teritoriul elen si cum arata formularul care trebuie completat.

Pasagerii unui avion cu romani care a aterizat in Creta au fost testati. Turist: Nu ni s-au dat explicatii

Oamenii de la bordul unui avion care a aterizat pe Aeroportul Heraklion din Creta au trecut prin clipe de cosmar. Autoritatile locale au testat fiecare persoana care a venit din Romania cu o cursa care a adus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )