Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senat: Proiectul prin care se acorda unor cabinetefarmacii 5.000 lei lunar pentru protectie, in plen

Hotnews Hotnews,
 Senat: Proiectul prin care se acorda unor cabinetefarmacii 5.000 lei lunar pentru protectie, in plen

Senatul se reuneste, marti, in plen, pe ordinea de zi fiind inclus, pentru dezbatere si vot, in calitate de prima camera sesizata, proiectul prin care se acorda cabinetelor medicale si farmaciilor aflate in contract cu casele de asigurari de sanatate 5. 000 lei lunar, de la bugetul de stat, pentru materiale de protectie, noteaza Agerpres. Furnizorii de servicii farmaceutice si medicale de specialitate in regim ambulatoriu, aflati in contract cu casele de asigurari de sanatate, vor beneficia lunar de suma de 5. 000 de leitura de activitate pentru asigurarea materialelor de protectie necesare furnizorilor si asiguratilor. De sumele mentionate beneficiaza cabinetele de medicina de familie indiferent de forma de organizare, farmaciile comunitare, cabinetele de specialitate, laboratoarele de analize medicale, furnizorii de servicii de imagistica medicala, stipuleaza propunerea legislativa, initiata de un grup de parlamentari PSD. continuă pe Hotnews

Drumul American: Proiectul prin care Israelul ar vrea sa conecteze asezarile evreiesti din Cisiordania deja a inceput. Cum a reactionat partea palestiniana

Un nou drum de centura pentru orasul Ierusalim este in plina constructie, iar oficialii israelieni sustin ca toata lumea va beneficia de noul proiect. Totusi, criticii investitiei sustin ca aceasta va fi.

Legea prin care se infiinteaza DNA - ul Padurilor, aprobata in Senat Urmeaza promulgarea de catre Iohannis

Senatul a votat cu 119 voturi pentru, niciun vot impotriva si 11 abtineri proiectul de lege pentru organizarea si functionarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Mediu DIIM DNA-ul Padurilor), urmand ca legea sa mearga la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare, potrivit unui comunicat de presa al USR. Potrivit sursei citate, s-au abtinut de la vot senatorii UDMR.

O noua zi cu cozi interminabile la Vama Nadlac, prin care in ultimele 24 de ore au intrat in tara de trei ori mai multi oameni fata de media zilnica

Peste 16. 000 de persoane au revenit in tara, in 24 de ore, prin Punctele de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac I si Nadlac II, de trei ori mai multe fata de media zilnica din perioadele obisnuite, astfel ca la aceste puncte se asteapta in continuare chiar si doua ore pentru tranzitare.

30 de ani de la discursul prin care Ion Iliescu le multumeste minerilor pentru inalta disciplina, muncitoreasca, cu care au dispersat protestatarii din Piata Univesitatii. Dosarul Mineriadei inca treneaza (VIDEO)

Romania marcheaza, luni, exact 30 de ani de la discursul celebru, din timpul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care fostul presedinte Ion Iliescu le multumeste minerilor pentru ca au o inalta disciplina ci.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )