Libnet.ro
UNICEF

15:30

Topul averilor in Guvern. Cine e cel mai bogat ministru. Ludovic, cel mai sarac din Guvernul Orban

Adevărul Adevărul,
Topul averilor in Guvern. Cine e cel mai bogat ministru. Ludovic, cel mai sarac din Guvernul Orban

Cei mai instariti ministri liberali sunt Ion Stefan Dezvoltare), Raluca Turcan vicepremier) si Virgil Popescu Economie). La polul opus se afla chiar premierul Ludovic Orban, care, pana sa ajunga la Palatul Victoria, incasa lunar doar 3. 000 de lei. Cativa demnitari au investit banii in bijuterii, ceasuri, obiecte de arta si arme de vanatoare. continuă pe Adevărul

Ce lucra, de fapt, Mos Nicolae inainte sa fie canonizat! Era cel mai bogat om din satul lui

Mos NicolaesauMos Neculaieste un personaj legendar si mitic, care aduce daruri copiilor in ajunul sarbatorii deSf. Nicolae, in seara zilei de 5 decembrie. Personajul are corespondenti in intreaga Europa Centrala Mikulas inUngaria, Mikulas inRepublica CehasiSlovaciasi Miko322;aj inPolonia) dar si in Europa de Vest Sinterklaas:Olanda, Saint Nicolas:Franta) . Personajul este in mare parte asemanator luiMos Craciun, .

Digi Sport: Ce surpriza! Ion Tiriac nu mai este cel mai bogat roman. Cine l-a depasit si care este averea reala a miliardarului

Ion Tiriac nu mai este cel mai bogat roman al momentului. Anuntul surpriza a fost facut de revista Capital, care sustine ca omul de afaceri a fost depasit de fratii Dragos si Adrian Paval Dedeman).

Cine este cel mai puternic fashion influencer al anului 2019

Ne apropiem cu pasi rapizi de finalul acestui an, iar publicatiile de specialitate din strainatate au realizat topul celor mai puternicii fashion influenceri din 2019! Cine ocupa prima pozitie? Meghan Markle, Ducesa de Sussesx.

Birchall: Ghiciti cine ma ataca de data asta! Nimeni altul decat Radu Mazare, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodata Romania

Ana Birchall a scris miercuri, pe Facebook, ca este atacata de Radu Mazare pentru ca l-a adus in timp record in Romania. Fostul ministru al Justitiei il ironizeaza pe Mazare, despre care spune ca a fost cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodata Romania, adaugand ca poate era mai bine sa-l mai fi lasat la plaja, sa-si exercite talentele de salvamar.

Trucul pe WhatsApp prin care vezi cu cine vorbesti cel mai mult

WhatsApp are peste 1,5 miliarde de utilizatori si, cel mai probabil, esti unul dintre ei. Dar ai fost vreodata curios sa afli cu cine vorbesti cel mai des? E o optiune in aplicatie care te.

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 31.000 de gospodarii

Cand vine vorba de perioada sarbatorilor de Craciun, care sunt obiceiurile consumatorilor? Locuitorii caror tari cheltuie cel mai mult? Ce tara cumpara cele mai multe haine si cine e dispus sa cheltuie mai mult de 100 EURO pentru o noapte de cazare la hotel? Cine foloseste serviciile bancare mobile si care sunt rezolutiile pentru Anul 2019?.

Cat costa cel mai valoros ceas de mana din lume

Unele ceasuri depasesc chiar si zona de lux. in luna noiembrie 2019 s-a consemnat cel mai nou record in domeniu:cel mai scump ceas de mana din lume s-a vandut la licitatie cu pretul de 31 de milioane de.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Primul atac al Vioricai Dancila la noua conducere a PSD: Declaratia lui Stanescu despre candidatura la prezidentiale nu are nici cel mai mic sambure de adevar

Viorica Dancila se declara nedumerita de afirmatiile lui Paul Stanescu potrivit carora ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat ca nu este nici cel mai mic sambure de adevar in declaratiile acestuia.

Cel mai prost mod de a o cere in casatorie: era sa faca infarct

In incercare de a fi cat se poate de originali si memorabili in momentul in care cer in casatorie pe cineva, multi barbati fac gesturi prostesti cu consecinte dezastruoase. Daca te uiti fugitiv pe YouTube la cereri in casatorie, vei gasi cateva exemple care iti taie respiratia. Unele au avut in spate bugete fabuloase, altele .

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )