Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cuc ar vrea sa depuna pangere penala impotriva fostei sefe TAROM. Nepotismul, interesele personale si lipsa de implicare manageriala sunt deja de notorietate in ceea ce o priveste

B1 B1,
Cuc ar vrea sa depuna pangere penala impotriva fostei sefe TAROM. Nepotismul, interesele personale si lipsa de implicare manageriala sunt deja de notorietate in ceea ce o priveste

Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, a anuntat ca se gandeste sa depuna o plangere penala impotriva Madalinei Mezei, fosta sefa TAROM, pentru infractiunea de inducere in eroare a organelor. continuă pe B1

Razvan Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, luni, ca analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom, Madalina Mezei, sustinand ca nepotismul, interesele personale si lipsa totala de implicare manageriala sunt chestiuni de notorietate publica in ceea ce o priveste.

Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva Madalinei Mezei

Ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, anunta, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca analizeaza posibilitatea legala de a formula o plangere penala impotriva fostului director general interimar la companiei TAROM Madalina.

Fratele fostei sefe TAROM raspunde acuzatiilor de amenintare: E o minciuna!

Serban Capitan, fratele fostei sefe a TAROM, Madalina Mezei, a declarat, intr-o interventie telefonica la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, ca totul este o minciuna si ca tot ceea ce a declarat in spatiul.

Fratele fostei sefe TAROM, si el pilot, raspunde acuzatiilor de amenintare: E o minciuna!

Pilotul Serban Capitan, fratele fostei sefe a TAROM, Madalina Mezei, a declarat, intr-o interventie telefonica la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, ca totul este o minciuna si ca tot ceea ce a declarat in.

VIDEO cu intalnirea Cuc-Mezei din fata casei fostei sefe Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a mers la fosta sefa a Tarom, Madalina Mezei, cu care s-a intalnit in fata casei. Ce a cautat Cuc in fata casei sefei Tarom, in seara dinaintea motiunii. Am intrebat-o ce parlamentari zboara.

Dancila trimite Corpul de Control la TAROM dupa dezvaluirile fostei sefe

Premierul demis Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM. Decizia vine dupa ce Daniela Madalina Mezei, sefa TAROM demisa marti, a dezvaluit ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut in ziua motiunii sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )