Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIORICA DANCILA: Am discutat cu domnul Cuc, a negat toate lucrurile legate de avioane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Am discutat cu domnul Cuc, a negat toate lucrurile legate de avioane

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a discutat cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, despre situatia de la Tarom si acuzele care ii sunt aduse de fosta directoare a companiei, Madalina Mezei, spunand ca ministrul a negat toate lucrurile legate de intarzierea avioanelor. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila il apara pe Cuc: A negat toate lucrurile legate de avioane, de intarziere

Premierul Viorica Dancila a discutat cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, despre situatia de la Tarom si acuzele care ii sunt aduse de fosta directoare a companiei, Madalina Mezei. Liderul PSD spune ca ministrul a negat toate lucrurile legate de intarzierea avioanelor. Dancila considera ca acest lucru nu era posibil, deoarece, daca s-ar fi intamplat asa ceva, atunci ea ar fi fost socotita vinovata.

Corpul de Control vine, luni, cu primele informari din ancheta de la TAROM si Ministerul Transporturilor. Dancila: Nu cred eu ca domnul Cuc ar fi luat o decizie care m-ar fi pus pe mine intr-o situatie neplacuta

Viorica Dancila a anuntat ca va primi, luni, primele detalii legate de ancheta pe care Corpul de Control al premierului demis o desfasoara la TAROM si la Ministerul Transporturilor, dar a precizat ca a discutat.

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Viorica Dancila, aparitie de senzatie la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. S-a pozat asa cu Adrian Nastase si Mircea Geoana

Viorica Dancila a fost invitata, sambata, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu, prezentatoarea postului de televiziune Antena 3. Fostul premier al Romaniei a purtat o tinuta impecabila si s-a fotografiat alaturi de Mircea Geoana, Adrian Nastase si Rovana Plumb. Pozele au fost postate pe retelele de socializare. Viorica Dancila s-a fotografiat cu Adrian Nastase si Mircea .

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Panica mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a avut in fata o scena care a facut-o sa se ingrijoreze teribil. Cum a reactionat fostul premier al Romaniei atunci cand a vazut ce s-a intamplat? Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Dancila? Miting PSD cu panica! Viorica .

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana: Puterea de a nominaliza un comisar apartine premierului interimar

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana, dupa ce presedintele Klaus iohannis i-a i-a spus Ursulei von der Leyen ca nu va accepta o propunere de comisar european din partea unui guvern demis. Dancila.

Razvan Prisca (PNL): Viorica Dancila sa ne explice cum indeplinim tinta de deficit de 3%, cand noi eram la 2,8% in septembrie. Trebuie sa dea multe explicatii, mai ales ca e la sfarsit de mandat (VIDEO)

Deputatul PNL Razvan Prisca a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca era mai util din partea premierului interimar Viorica Dancila sa respecte legea si sa fi venit deja cu draftul Legii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )