Libnet.ro
UNICEF

20:47

Viorica Dancila, noi gafe lingivstice: Sefa PSD se declara pro-transatlantica Sunt un om care sunt foarte corecta(VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, noi gafe lingivstice: Sefa PSD se declara pro-transatlantica Sunt un om care sunt foarte corecta(VIDEO)

Viorica Dancila a inventat un nou termen. Prezenta, joi seara, intr-o emisiune televizata, Dancila a declarat ca este pro-transatlantica. continuă pe B1

Viorica Dancila, o piatra de moara atarnata de gatul PSD. Stimati parlamentari ai PSD, salvati-va partidul!

Trebuie sa fii orb sa nu observi ca PSD este pe cale sa sufere o rusinoasa si umilitoare infrangere. Conform ultimului barometru, Viorica Dancila se afla pe locul patru in preferintele publicului la alegerile prezidentiale, la jumatate din scorul partidului. Iar partidul este si el in cadere libera: 19,5%, comparativ cu 46% in 2016. Guvernul condus de Viorica Dancila este schweitzer.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Niciun psd-ist nu va vota (VIDEO)

Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pe care opozitia se pregateste sa o depuna, marti, la Parlament.

Surse: Viorica Dancila a sunat-o pe Ursula von der Leyen sa-l anunte pe Dan Nica. Sefa Comisiei Europene i-ar fi cerut si o varianta de rezerva

Viorica Dancila a discutat telefonic cu Ursula von der Leyen pentru a o informa de propunerea social-democratilor de comisar european, Dan Nica. Potrivit unor surse social-democrate, sefa desemnata a Comisiei Europene i-ar fi solicitat si o varianta de rezerva. PSD a votat o varianta de rezerva pentru functia de comisar european in persoana Gabrielei Ciot in prezent secretar de stat in MAE.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

Viorica Dancila, despre crima din Piata Constitutiei: Am cerut control la Politia Capitalei. Mi-au spus cu tot respectul, nu avem ministru de Interne (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a gasit explicatia pentru sirul de gafe din cadrul Politiei Romane. Referindu-se la altercatia din Piata Constitutiei, in urma careia un om a murit, Dancila a spus ca a cerut.

Viorica Dancila, tag pe Facebook pentru Klaus Iohannis: Cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Viorica Dancila continua razboiul, pe Facebook, impotriva lui Klaus Iohannis. Sefa PSD ii da tag intr-o postaresefului statului, in care isi arata nemultumirea pentru faptul ca nu a eliberat-o.

Cum stau PSD si Viorica Dancila in primele sondaje comandate de partid - surse

Surse social-democrate au declarat, pentru HotNews. ro, ca Miron Mitrea - seful campaniei PSD a prezentat, vineri, conducerii PSD rezultatele primelor sondaje comandate de catre partid. Astfel, PSD ar fi cotat cu 23%, iar Viorica Dancila cu 18%. Surpriza sondajului este Mircea Diaconu, cel care ar obtine 13% si, spun sursele citate, rupe procente din voturile PSD.

VIORICA DANCILA: Nu vor fi PSD-isti care vor vota motiunea de cenzura

Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca niciun parlamentar al PSD nu va vota motiunea de cenzura si reafirma ca demersul nu va trece de votul Parlamentului.

LIDERUL PSD BIHOR: Viorica Dancila se va muta la Cotroceni si va numi noul premier

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, vineri, ca documentul motiunii de cenzura initiat de PNL are cel mai slab text ce a fost depus vreodata din 1990 incoace, doar cu sloganuri politice si fara cifre, el adaugand ca motiunea va fi respinsa la vot si Viorica Dancila va continua sa fie premier pana in 24 noiembrie, dupa care se va muta la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )