Libnet.ro
UNICEF

14:30

Atributiile lui Victor Negrescu, preluate de un al ministru. Anuntul facut de MAE

Antena3 Antena3,
Atributiile lui Victor Negrescu, preluate de un al ministru. Anuntul facut de MAE

Atributiile legale ale ministrului delegat pentru Afaceri europene vor fi indeplinite si asigurate de un alt reprezentant al Guvernului, conform unei dispozitii a premierului Vioroca Dancila. Conform. continuă pe Antena3

Viorica Dancila a decis: Atributiile lui Victor Negrescu, preluate de un alt membru al Guvernului

Premierul Viorica Dancila a dat o dispozitie prin care atributiile ministrului delegat pentru Afaceri europene privind reprezentarea si gestionarea dosarelor CAG - Consiliul Afaceri Generale vor fi indeplinite de.

Culisele demisiei lui Victor Negrescu: Dragnea l-a umilit, Teodorovici s-a razbunat, presedintia UE e in aer

Ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a demisionat vineri din Guvern, dar duminica a anuntat ca e pregatit pentru o noua saptamana de lucru. Prea tarziu. Premierul Dancila i-a taiat deja atributiile. Decizia de a renunta are la baza mai multe motive: reprosurile lui Liviu Dragnea, relatia tensionata cu alti ministri, apropierea de liderii europeni care au criticat PSD, slaba organizare a presedintiei UE.

Victor Negrescu, Ministru pentru Afaceri Europene, demisioneaza

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-a depus demisia dupa sedinta de Guvern de ieri.

Victor Negrescu a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Europene, inainte de remaniere

Ministrul delegat pentru Afacerile Europene a demisionat din Guvern, cu doar cateva zile inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD care ar fi decis remanierea. Victor Negrescu nu a putut fi contactat pentru a declara oficial motivele pentru care si-a depus mandatul.

Eugen Teodorovici, reactie dupa ce Victor Negrescu a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Europene: Nu stie sa lucreze in echipa

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a demisionat din functie, in urma unei sedinte de guvern tensionata. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a declarat la Antena 3 La.

Rasturnare de situatie. Ce mesaj a transmis Victor Negrescu dupa ce s-a spus ca ar fi demisionat din Guvern

Presedintia Consiliului Uniunii Europene de anul viitor este a Romaniei, a tuturor romanilor, nu a unui ministru delegat, spune Victor Negrescu, el precizand ca nu are mize personale si ca ar lucra si benevol.

Teodorovici, despre demisia lui Victor Negrescu: Decizia poate fi si o dovada de imaturitate din punct de vedere politic

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a criticat sambata, la Digi24, pe fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, spunand ca demisia acestuia, cu mai putin de doua luni de preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, poate fi si o dovada de imaturitate din punct de vedere politic.

A fost SCANDAL dupa sedinta de Guvern. Teodorovici explica de ce A DEMISIONAT ministrul Victor Negrescu

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministru delegat pentru Afaceri Europene. Eugen Teodorovici, colegul sau de la Finante, a relatat ca totul a degenerat dupa sedinta de Guvern de vineri, cand a fost o.

SURSE: A demisionat Victor Negrescu, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, informeaza stiripesurse. ro, care citeaza mai multe surse politice. Negrescu ar fi renuntat la functie vineri, dupa o.

A demisionat Victor Negrescu, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministrul delegat pentru Afaceri Europene. El ar fi renuntat la functie vineri, dupa o sedinta de guvern tensionata. Negrescu avea un rol important in pregatirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )