Libnet.ro
UNICEF

13:16

FOTO Gabriel Oprea a postat pe Facebook o fotografie trucata in care Barack Obama da mana cu el. Reactia fostului vicepremier

Adevărul Adevărul,
FOTO Gabriel Oprea a postat pe Facebook o fotografie trucata in care Barack Obama da mana cu el. Reactia fostului vicepremier

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a amintit vineri, pe pagina sa de Facebook, ca in decembrie 2015 s-a aflat intr-o vizita oficiala in Washington DC pentru a semna un acord de cooperare. Postarea lui Gabriel Oprea a fost insa insotita si de o serie de imagini, una dintre ele fiind trucata. in arhiva de pe site-ul MAE apar fotografiile in care Barack Obama, presedintele SUA de atunci, dadea mana de fapt cu Traian Basescu. continuă pe Adevărul

FOTO Gabriel Oprea a postat pe Facebook o fotografie trucata in care Barack Obama pare ca da mana cu el

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a amintit vineri, pe pagina sa de Facebook, ca in decembrie 2015 s-a aflat intr-o vizita oficiala in Washington DC pentru a semna un acord de cooperare. Postarea lui Gabriel Oprea a fost insa insotita si de o serie de imagini, una dintre ele fiind trucata. in arhiva de pe site-ul MAE apar fotografiile in care Barack Obama, presedintele SUA de atunci, dadea mana de fapt cu Traian Basescu.

Cele mai amuzante poze trucate cu Gabriel Oprea, dupa ce a postat o fotografiein care da mana cu Obama

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a distribuit pe contul lui de Facebook o fotografie modificata in Photoshop, in care da mana cu fostul presedinte american Barack Obama. Imediat, pe retelele sociale au aparut mai multe poze trucate, in care fostul vicepremier apare in ipostaze amuzante.

Reactia lui Gabriel Oprea, dupa ce a trucat o poza cu Obama. Obama a dat mana cu fiecare, e un om normal

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea a postat vineri, 29 iunie,pe contul sau de Facebook, o fotografie trucata dupa o imagine oficiala a intalnirii din 2011, de la Washington, dintre.

FOTO UPDATE Cum a dat generalul Gabriel Oprea mna cu Barack Obama, n Photoshop

Gabriel Oprea a distribuit pe contul lui de Facebook o fotografie care pare sa fie modificata in Photoshop. Fotografia este intens distribuita pe retelele sociale, majoritatea opiniilor fiind ca este vorba de un trucaj. UPDATE Cum explica Gabriel Oprea imaginea.

FOTO Cum a dat generalul Gabriel Oprea mna cu Barack Obama, n Photoshop

Gabriel Oprea a distribuit pe contul lui de Facebook o fotografie care pare sa fie modificata in Photoshop. Fotografia este intens distribuita pe retelele sociale, majoritatea opiniilor fiind ca este vorba de un trucaj.

Gabriel Oprea: Cred ca Sufrageria lui Oprea ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film stiitifico-fantastic

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea a spus vineri seara la Realitatea TV ca noaptea alegerilor din 2009 a fost de fapt o seara in care a avut loc o cina privata intr-o sufragerie normala, afirmand ca Sufrageria lui Oprea ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film stiitifico-fantastic.

Gabriel Oprea: Sufrageria lui Oprea e un brand bun de scenariu de film stiintifico-fantastic

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat ca sufrageria lui Oprea a devenit un brand dupa care se poate face un film stiintifico-fantastic, referindu-se la intalnirea din noaptea rezultatelor alegerilor din.

Gabriel Oprea: Sufrageria lui Oprea e un brand bun de scenariu de film stiintifico-fantastic

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca sufrageria lui Oprea a devenit un brand dupa care se poate face un film stiintifico-fantastic, referindu-se la intalnirea din noaptea rezultatelor alegerilor prezidentiale din 2009, unde ar fi participat George Maior, Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea.

GABRIEL OPREA, atac DECISIV impotriva lui LIVIU DRAGNEA! Declaratii INCENDIARE despre CONDAMNAREA sefului PSD

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a fost intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze, dat fiind faptul ca a fost condamnat. Eu, ca militar, am onoare. in momentul in care mi s-a facut dosar m-am dus in.

Gabriel Oprea: n cazul n care Victor Ponta cstiga alegerile prezidentiale din 2014, mi-a propus sa preiau conducerea SRI

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea a sustinut vineri seara la Realitatea TV ca, daca Victor Ponta ar fi castigat alegerile prezidentiale in 2014, el ar fi fost propus pentru preluarea sefiei Serviciului Roman de Informatii SRI), relateaza News. ro.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )