Libnet.ro
UNICEF

10:00

MAE ne arunca praf in ochi dupa VIOLENTELE JANDARMILOR: Romania e pregatita sa organizeze Summitul informal al sefilor de stat si de guvern din UE

B1 B1,
MAE ne arunca praf in ochi dupa VIOLENTELE JANDARMILOR: Romania e pregatita sa organizeze Summitul informal al sefilor de stat si de guvern din UE

In plin scandal generat de interventia brutala a Jandarmeriei la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei, Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Romania este pregatita sa organizeze, la 9 mai. continuă pe B1

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

Klaus Iohannis: Guvernul SE PREFACE ca nu vede revolta oamenilor. Apelul presedintelui la membrii PSD, opozitie si societatea civila dupa violentele Jandarmeriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj public dupa violentele jandarmilor de la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei. Seful statului a lansat, cu aceasta ocazie, un atac extrem de dur.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Planul Partidului National Liberal dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Planul PNL dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa violentele de la proteste. Noi critici la adresa Jandarmeriei. Apel la revolta catre membrii PSD in interiorul partidului

Klaus Iohannis reactioneaza din nou dupa violentele de la protestele de vineri seara. Ataca dur Jandarmeria si le cere pesedistilor sa scape de actuala lor conducere. Presedintele Romaniei, domnul.

VIOLENTELE jandarmilor de la protestul Diasporei, CONDAMNATE DUR de Comisia Europeana

Comisia Europeana reactioneaza dupa interventia brutala a jandarmilor de la protestul de vineri din Piata Victoriei. Forul comunitar a condamnat agresiunile fortelor de ordine din Romania impotriva echipei.

Mobilizare dupa violentele din Piata Victoriei: Se face apel pentru identificarea jandarmilor in civil care ar fi coordonat represiunea de la protestul diasporei (FOTO)

Parchetul Militar face apel la protestatarii raniti sa mearga sa ofere informatii despre incidentele violente. Asta dupa ce sambata procurorii anuntau ca au deschis un dosar penal in care ancheteaza.

Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa violentele din Piata Victoriei: Atitudinea civica a fost aspru pedepsita. E impresionanta mobilizarea romanilor din tara si de pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la Palatul Cotroceni in legatura cu violentele care au avut loc in ultimele zile in Piata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )