Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, reactie dupa apelul celor 12 state privind codurile penale

B1 B1,
MAE, reactie dupa apelul celor 12 state privind codurile penale

Ministerul Afacerilor Externe a luat nota de pozitia exprimata astazi de cele 12 state partenere cu privire la procesul de amendare a Codului penal si a Codului de procedura penala. Detalii AICI) MAE anunta. continuă pe B1

Iohannis, dupa apelul celor 12 state: Au perfecta dreptate! Sper sa se auda si la PSD!

Belgia, Canada, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta,Germania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia si Statelor Unite ale Americii au semnat impreuna un apel in care cer Romaniei sa ia in considerare.

Klaus Iohannis saluta reactia celor 12 state aliate cu privire la Legile Justitiei: Sper sa se auda si la PSD

Presedintele Klaus Iohannis a salutat joi comunicatul prin care 12 state aliate ale Romaniei fac apel la toate partile implicate in modificarea Codului de Procedura Penala si a Codului Penal sa evite schimbarile care ar slabi statul de drept sau.

Codrin Stefanescu da sfaturi ambasadorilor celor 12 state: Mai bine s-ar ingrijora de statul paralel din Romania

Belgia, Canada, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia si Statelor Unite ale Americii au semnat impreuna un apel in care cer Romaniei sa ia in considerare.

PSD reactioneaza IRONIC dupa apelul tarilor partenere care cer Guvernului sa renunte la modificarea Codurilor: Sunt alaturi de ei in greaua suferinta care ii incearca in materie de ingrijorare, sa stea linistiti

PSD raspunde celor 12 tari partenere care au atras atentia Romaniei sa renunte la modificarile la codurile penale care afecteaza statul de drept si lupta anticoruptie. Senatorul social-democrat Serban.

Carmen Dan, prima reactie dupa ce Ionita a demisionat: Eu nu ii pot reprosa nimic

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a avut o prima reactie dupa ce Catalin Ionita a demisionat din functia de sef al Politiei Romane. Ministrul de Interne a afirmat ca nu a avut nicio implicare in.

12 state aliate Romaniei cer oprirea modificarilor la Codul Penal si Codul de Procedura Penala: Evitati schimbarile care ar slabi statul de drept

12 state aliate Romaniei au reactionat dur dupa modificarea legislatiei penale, facand un apel la partile implicate in modificarea Codului de Procedura Penala si a Codului Penal sa evite schimbarile care ar slabi statul de drept sau capacitatea.

Fost ministru de Externe: Scrisoarea trimisa de cele 12 state este un AVERTISMENT serios. Ne poate afecta GRAV (VIDEO)

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a declarat, in cadrul emisiunii Talk B1 de pe B1 TV, ca scrisoarea trimisa guvernantilor de catre reprezentantii a 12 state partenere , printre care SUA, Germania s.

Ambasadele a 12 state, printre care SUA, Germania si Franta, fac un apel catre parlamentarii romani: Evitati schimbarile care ar slabi statul de drept

Ambasadele a 12 state, printre care se numara Statele Unite, Franta, Germania si Olanda, au facut joi un apel public la partile implicate in modificarea Codurilor Penale sa nu slabeasca statul de drept sau capacitatea Romaniei de a lupta impotriva coruptiei.

Reactia PSD la avertismentul ambasadelor privind Legile Justitiei: ,,Este dreptul Parlamentului de a legifera

La scurt timp dupa apelul a 12 state aliate Romaniei in legatura cu modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, mai multe voci din PSD au comentat initiativa, afirmand fie ca este dreptul Parlamentului de a legifera, fie ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )