Libnet.ro
UNICEF

01:05

DANCA, DESPRE DECIZIA INSTANTEI IN CAZUL KOVESI: Sectia speciala a savarsit un vadit abuz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCA, DESPRE DECIZIA INSTANTEI IN CAZUL KOVESI: Sectia speciala a savarsit un vadit abuz

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, sustine ca decizia instantei in cazul Laurei Codruta Kovesi dovedeste ca Sectia speciala pentru investigarea magistratilor a savarsit un vadit abuz prin controlul judiciar impus. continuă pe Ziarul Bursa

Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL:Sectia Speciala este o institutie de INTIMIDARE a magistratilor

Instanta Suprema a confirmat suspiciunile potrivit carora controlul judiciar impus Laurei Codruta Kovesi de catre Sectia Speciala a reprezentat un abuz si ca a fost nejustificata, a precizat Ionel Danca,.

Bogdan Mateescu, despre comunicatul CSM care ii acuza de ingerinte in cazul Kovesi pe Tajiani, Weber si Verhofstadt: Nu are acordul meu si al altor colegi aflati in minoritate

Judecatorul CSM Bogdan Mateescu precizeaza ca scrisoarea deschisa a Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, care denunta presupuse presiuni politice din partea unor lideri europeni in dosarul Kovesi deschis de Sectia speciala pentru investigarea magistratilor, nu are acordul sau si al altor colegi aflati in minoritate si subliniaza ca a cerut sefei CSM, Lia Savonea, sa mentioneze cu majoritate in textul adoptat, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Judecatorii din CSMdenunta presiunile asupra justitiei din partea liderilor europeni in cazul Kovesi

Sectia pentru judecatori a Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a publicat o scrisoare deschisa pentru apararea independentei justitiei fata de presiuni politice exercitate de mai multi lideri europeni.

UPDATE Judecatorii din CSMdenunta presiunile asupra justitiei din partea liderilor europeni in cazul Kovesi

Sectia pentru judecatori a Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a publicat o scrisoare deschisa pentru apararea independentei justitiei fata de presiuni politice exercitate de mai multi lideri europeni. Judecatorul CSM, Bogdan Mateescu, a subliniat ca el nu a fost de acord cu aceasta scrisoare, afirmand ca trebuia precizat ca scrisoarea nu intruneste unanimitatea Sectiei.

Digi 24: Ce scriu trei mari publicatii despre sansele Laurei Codruta Kovesi de a obtine sefia Parchetului European

Jurnalistii italieni de la La Repubblica relateaza despre situatia Laurei Codruta Kovesi, candidatul principal la functia de procuror-sef al UE, punand-o in contextul situatiei politice din Romania, unde se afla la putere un partid descris in cuvinte aspre.

Laura Kovesi: Voi respecta decizia instantei

Laura Codruta Kovesi, fostul sef DNA, nu a oferit detalii despre participarea sa miercuri, la inalta Curte Suprema pentru contestarea controlului judiciar. Aceasta a precizat ca exista o continua campanie de.

Judecatorii din CSM ii acuza de ingerinte cu consecinta subminarii independentei justitiei in cazul Kovesi pe Antonio Tajiani, Manfred Weber, Guy Verhofstadt

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) transmite o scrisoare deschisa pentru apararea independentei justitiei, in care denunta presupuse presiuni politice din partea unor lideri europeni. Judecatorii din CSM sustin ca presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, liderul grupului ALDE, Guy Verhofstadt si Manfred Weber PPE) ar fi facut presiuni asupra judecatorului din dosarul Laurei Codruta Kovesi. Prin declaratiile si prin actiunile lor, au pus presiune pe judecatorul national investit cu solutionarea cauzei, ingerinte cu consecinta subminarii independentei justitiei, infaptuita prin inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante, mai sustin judecatorii din CSM.

Ministerul Justitiei vrea sa mai angajeze 41 de procurori la Sectia speciala de anchetare a infractiunilor din Justitie

Ministerul Justitiei a pus in dezbatere publica, luni, un proiect de hotarare referitor la suplimentarea cu 41 de posturi a schemei de personal de la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Adrian Nastase, despre sprijinul european pentru Kovesi: Avand aceste frustrari legate de ceea ce i se intampla in Romania va fi usor de manevrat la nivel european

Adrian Nastase a vorbit, la Antena 3, desprijinul oficialilor europeni in cazul Laurei Codruta Kovesi, dupa punerea sub control judiciar, ca aceasta este preferata pentru sefia Parchetului UE deoarece este.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )