Libnet.ro
UNICEF

23:30

Kovesi: Probabil ii deranjez pe toti cei care vor sa fure linistiti in aceasta tara (VIDEO)

B1 B1,
Kovesi: Probabil ii deranjez pe toti cei care vor sa fure linistiti in aceasta tara (VIDEO)

Dupa mai bine de sase ore de audiere la Sectia speciala de investigare a magistratilor, Laura Codruta Kovesi a declarat ca este victima unei campanii de hartuire, dovada fiind, printre altele, zecile de stiri. continuă pe B1

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si.

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si Startarium. Educatia precara, impredictibilitatea fiscala si situatia politica actuala se claseaza pe a doua pozitie, fiind resimtite si mentionate de 12% dintre antreprenorii chestionati in cadrul studiului.

Jucatorii care vor sa plece de la Chelsea, blocati de club - Transferul lui Eden Hazard la Real Madrid, in impas

Jucatorii care vor sa plece de la Chelsea, cum sunt Andreas Christensen sau Eden Hazard, sunt blocati de club, care nu va putea transfera in urmatoarele doua perioade de mercato.

BCR anunta primele 10 start-up-uri care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Banca Comerciala Romana anunta selectarea primelor 10 start-up-uri din tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX, un program de mentorat si accelerare de business structurat in trei etape, au anuntat astazi, reprezentantii programului in cadrul unei conferinte de presa.

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5, 13 fiind destinate sectiunii Drumul Taberei-Eroilor, pentru valoare de 520 de milioane de euro, potrivit unui comunicat emis de companie.

Care sunt primele 10 startup-uri de tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Juriul Acceleratorului BCR-InnovX a selectat cele 10 firme care vor participa la Bootcamp-ul programului in perioada 25 martie 14 iunie 2019. Prima cohorta a acceleratorului este dedicata start-up-urilor, cu cifra de afaceri intre 100. 000 de.

ERDOGAN, DESPRE CEI CARE CUMPARA VALUTA PENTRU DEPRECIEREA LIREI TURCESTI: Vor plati un pret greu

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat ca cei din sectorul financiar care cumpara valuta pentru deprecierea lirei turcesti vor plati un pret foarte greu, adaugand ca Ministerul de Finante lucreaza la acest lucru.

E RAZBOI! Contra da de pamant cu cei care au criticat nationala dupa infrangerea din Suedia: Cand vor fi ei antrenori...

Cosmin Contra, selectionerul echipei nationale de fotbal, a rabufnit dupa criticile care au fost lansate spre lot si banca tehnica, in contextul in care Romania a pierdut in Suedia, scor 2-1, la capatul unui.

Donald Tusk, in Parlamentul European: Nu puteti ignora sase milioane de britanici care vor ramanerea in Uniunea Europeana

Parlamentul European ar trebui sa fie deschis fata de ipoteza unei extinderi de durata a Brexit-ului, a declarat miercuri presedintele Consiliului European, Donald Tusk, care le-a mai transmis membrilor PE ca nu pot sa-i ignore pe britanicii care doresc ramanerea in Uniunea Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )