Libnet.ro
UNICEF

18:15

Biroul Permanent al Senatului discuta luni cererea DNA de ridicarea a imunitatii n cazul lui Tariceanu, acuzat de luare de mita

Hotnews Hotnews,
 Biroul Permanent al Senatului discuta luni cererea DNA de ridicarea a imunitatii n cazul lui Tariceanu, acuzat de luare de mita

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul presedintelui acestui for, Calin Popescu-Tariceanu, acuzat de luare de mita, a confirmat, pentru Agerpres, social-democratul Claudiu Manda. continuă pe Hotnews

Biroul permanent al Senatului va discuta luni solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul lui Tariceanu

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu, acuzat de luare de mita, a confirmat social-democratul Claudiu.

Cererea DNA pentru Tariceanu, discutata in Senat

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu, acuzat de luare de.

Senatul incepe procedura pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu. Votul final ar putea fi dat abia in primavara

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA pentru inceperea urmaririi penale a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care este acuzat ca a primit mita de 800. 000 de dolari. Votul final ar putea fi dat spre sfarsitul acestei sesiuni parlamentare sau chiar in primavara anului viitor.

Tariceanu, despre cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a sa: Un demers politic. Cred ca e multa maculatura

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca cererea DNA prin care se cere avizarea urmaririi penale a sa reprezinta un demers politic, el exprimandu-si convingerea ca in dosar e vorba de multa maculatura. Tariceanu a sustinut ca in mandatul sau de premier nu s-a facut nicio plata catre Microsoft.

Claudiu Manda: Dosarul lui Calin Popescu Tariceanu are 73 de volume. Cererea DNA va fi analizata luni(VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, a declarat joi ca dosarul lui Calin Popescu Tariceanu are 73 de volume, iar cererea DNA de incepere a urmaririi penale va fi analizata.

Dragnea:Cererea DNA e pentru a-l influenta pe Tariceanu la motiunea de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca cererea DNA pe numele lui Calin Popescu-Tariceanu ar putea fi pentru a influenta votul de la motiunea de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Dancila.

Solicitarea DNA in cazul lui Tariceanu, dezbatuta maine in Senat

Biroul permanent al Senatului va discuta maine solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu, acuzat de luare de mita, a confirmat social-democratul Claudiu Manda.

Tariceanu, despre cererea DNA de urmarire penala: Un demers politic, n contextul n care ultimele sondaje arata ca l devansam pe actualul presedinte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus duminica la Romania TV ca noile acuzatii care i se aduc, desi nu stie exact despre este vorba, sunt un demers politic, asa cum se vede in ultima vreme, de ani de zile, actiuni prin care o serie de lideri politici vor sa fie scosi din cursa. Tariceanu este acuzat ca ar fi primit aproape 800. 000 de dolari dde la reprezentantii unei companii austriece pentru a incheia mai multe acte aditionale la un contract comercial, banii fiind folositi pentru campania electorala.

Tariceanu, despre cererea DNA de urmarire penala: Un demers politic si multa maculatura

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca noile acuzatii pe care i le aduce DNA sunt un demers politic, asa cum se vede in ultima vreme, de ani de zile, actiuni prin care o serie de lideri politici vor sa fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )