Libnet.ro
UNICEF

13:45

Claudiu Manda arunca BOMBA in DOSARUL protestului din 10 august: Cei din Jandarmerie vor fi chemati la PARCHET si facuti suspecti

B1 B1,
Claudiu Manda arunca BOMBA in DOSARUL protestului din 10 august: Cei din Jandarmerie vor fi chemati la PARCHET si facuti suspecti

Deputatul Claudiu Manda, presedintele Comisiei pentru controlul activitatii SRI, a declarat marti la Sinteza Zilei ca miercuri reprezentantii conducerii Jandarmeriei Romane vor fi pusi sub acuzare sau vor. continuă pe B1

Dosarul violentelor din 10 august: 169 de jandarmi acuza ca ar fi fost agresati de romani de romani

Dosarul protestului diasporei din 10 august este departe de finalizare. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 anunta ca 169 de jandarmi se declara parti vatamate. De asemenea,.

Dosarul violentelor din 10 august: 169 de jandarmi acuza ca ar fi fost agresati de protestatarii romani

Dosarul protestului diasporei din 10 august este departe de finalizare. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 anunta ca 169 de jandarmi se declara parti vatamate. De asemenea,.

LIVEVIDEO Carmen Dan si colonelul Paraschiv, audiati n Parlament n cazul protestului din 10 august. Seful Brigazii de interventie: mi asum faptele mele si ale subordonatilor, dar mi se pune n crca un colaj de imagini

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Roman sunt audiati astazi la Comisia pentru Drepturile Omului in cazul protestelor din 10 august. La inceputul audierii Paraschiv s-a contrat cu deputata PNL Adriana Saftoiu care i-a cerut sa comenteze cateva imagini din timpul protestului.

VIDEO Carmen Dan si colonelul Paraschiv, audiati n Parlament n cazul protestului din 10 august. Seful Brigazii de interventie: mi asum faptele mele si ale subordonatilor, dar mi se pune n crca un colaj de imagini

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane au fost audiati astazi la Comisia pentru Drepturile Omului, in cazul protestelor din 10 august. La inceputul audierii Paraschiv s-a contrat cu deputata PNL Adriana Saftoiu care i-a cerut sa comenteze cateva imagini din timpul protestului. Iritarea sefului Brigazii a fost constanta, el sustinand la un moment chiar ca prezentarea imaginilor din timpul protestelor incalca o decizie a Curtii Constitutionale.

Carmen Dan si colonelul Paraschiv, audiati marti n Parlament n cazul protestului din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Roman au fost invitati marti la Comisia pentru Drepturile Omului in cazul protestelor din 10 august.

Inspectia Judiciara a descins la Parchetul General nainte de audierea lui Liviu Dragnea si a cerut dosarul violentelor din 10 august (surse, G4Media)

Doi inspectori de la Inspectia Judiciara au descins vineri dimineata la sectia Parchetelor Militare din cadrul Pachetului General, solicitand procurorilor tot dosarul penal care vizeaza violentele comise de jandarmi impotriva manifestantilor la mitingul din 10 august, au declarat surse din cadrul Inspectiei pentruG4Media.

IJ: Inspectorii au ridicat de la Parchet documente ce vizau conduita procurorilor ce ancheteaza incidentele din 10 august

IJ spune ca inspectorii judiciari care s-au prezentat vineri la Parchetul General aveau ca obiect activitatea sau conduita procurorilor militari care au demarat cercetarile in cazul incidentelor din 10 august, adaugand ca acestia nu au verificat modul in care se desfasoara urmarirea penala si probatoriul din acest dosar.

Judecatoria Sector 1: 169 de jandarmi acuza ca au fost agresati n timpul mitingului din 10 august

Parchetul Judecatoriei Sector 1 anunta, luni, ca in dosarul privind violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei pe care-l instrumenteaza sunt 78 de acte de sesizare si 169 de jandarmi care acuza ca au fost agresati in timpul protestului, transmite Mediafax.

Carmen Dan, audiata in Parlament privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat marti in Parlament unde urmeaza sa fie audiata in comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor privind evenimentele violente de la mitingul diaspoeri din.

Un psihiatru de la Cambridge arunca bomba: Depresia e o boala fizica, nu psihica

Psihiatrul Edward Bullmore spune ca depresia nu este o afectiune psihica, ci fizica. in cartea sa, The Inflamed Mind, el afirma ca depresia survine in urma unor inflamatii din organism, ceea ce deschide.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2273 seconds )