Libnet.ro
UNICEF

20:32

Florian Coldea baga zazanie in PSD! Liviu Dragnea si Claudiu Manda isi arunca replici dure dupa audierea generalului SRI

B1 B1,
Florian Coldea baga zazanie in PSD! Liviu Dragnea si Claudiu Manda isi arunca replici dure dupa audierea generalului SRI

Audierea generalului Florian Coldea starneste scandal in PSD. Seful partidului, Liviu Dragnea, l-a certat public pe seful comsiiei SRI din Parlament, Claudiu Manda, pentru modul in care a fost facuta audierea. continuă pe B1

Liviu Dragnea anunta o sedinta de bilant al Guvernului: Ce spune seful PSD despre remaniere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca, saptamana viitoare, premierul Viorica Dancila va face un mini bilant al Guvernului. Evaluarea activitatii Executivului va fi prezentata in sedinta.

intalnire de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila si Olguta Vasilescu dau raportul dupa vizita la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila are o intalnire, la aceasta ora, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutie participa si ministrul Muncii, Lia Olguta.

Liviu Dragnea, nemultumit de audierea generalului Coldea: A citit, a spus niste pilde si a plecat (VIDEO)

Liviu Dragnea este nemultimit de modul in care a fost audiat generalul Florian Coldea in Comisia SRI din Parlament. Eu in general nu ii cert pe colegii mei din Comisia SRI, nici macar pe presedintele Manda,.

Liviu Plesoianu, atac la adresa lui Florian Coldea: Ne confruntam cu un caz de inalta tradare

Deputatul PSDLiviu Plesoianulanseaza un atac extrem de dur la adresa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea. Plesoianu arata ca daca dezvaluirile lui Sebastian Ghita, cel care arata.

Fostul colonel Daniel Dragomir: Audierea lui Florian Coldea a fost un blat. El traieste intr-o realitate paralela (VIDEO)

Fostul colonel Daniel Dragomir a sustinut marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, audierea lui Florian Coldea in comisia de control al activitatii SRI a fost un blat. Ma bucur ca Liviu.

Gen. Dumitru Iliescu, fostul sef SPP: Pun la dispozitia Comisiei SRI dovezi ale tradarii lui Florian Coldea

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, l-a acuzat de tradare pe Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, acuzandu-l ca in timpul mandatului acestuia mai multi sefi ai armatei romane au fost monitorizati de catre SRI.

Florian Coldea, acuzat ca a tradat Romania

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, il acuza pe Florian Coldea ca a tradat tara El, care A TRADAT Romania fara nicio retinere, ne vorbeste despre tradare, arata cu degetul catre altii, ii dojeneste.

Liviu Dragnea mai da o lovitura! Seful PSD a trecut Monitorul Oficial sub autoritatea Camerei Deputatilor

Liviu Dragnea mai da o lovitura! Seful PSD a trecut Monitorul Oficial sub autoritatea Camerei Deputatilor, al carei sef este. Regia autonoma Monitorul Oficial functioneaza sub autoritatea Camerei - prevede.

Liviu Dragnea a petrecut sarbatorile alaturi de iubita sa si de fiul sau. Ce destinatie a ales liderul PSD

Liviu Dragnea a ales sa se refugieze la munte cu ocazia sarbatorilor pascale. insotil de iubita sa, Irina Tanase, si de fiul sau, Valentin Stefan Dragnea, acesta s-a cazat la Castelul Foisor, destinat exclusiv.

Liviu Dragnea, mesaj de ultim moment. Ce ureaza liderul PSD romanilor, de Paste

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis duminica un mesaj cu ocazia sarbatorilor de Paste. El afirma ca isi doreste ca Lumina sfanta sa ne faca mai buni, mai generosi,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )