Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ion M. Ionita: Cinci metode prin care Dragnea a castigat partida cu pucistii si o concluzie

Adevărul Adevărul,
Ion M. Ionita: Cinci metode prin care Dragnea a castigat partida cu pucistii si o concluzie

Guvernarea PSD reuseste in nici doi ani recorduri de neimaginat, cu doua guverne date jos, trei premieri si zeci de remanieri, in unele dintre cazuri, cei remaniati ieri, fiind repusi in functii astazi. Cui foloseste un talmes-balmes fara sfarsit si de ce se face atata efort in a schimba pe Tanda cu Manda?. continuă pe Adevărul

Cinci metode prin care Dragnea a castigat partida cu pucistii si o concluzie

Guvernarea PSD reuseste in nici doi ani recorduri de neimaginat, cu doua guverne date jos, trei premieri si zeci de remanieri, in unele dintre cazuri, cei remaniati ieri, fiind repusi in functii astazi. Cui foloseste un talmes-balmes fara sfarsit si de ce se face atata efort in a schimba pe Tanda cu Manda?.

Liberalii ataca la CCR legea prin care Toader capata putere excesiva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) legea prin care ministrul justitiei este singurul actor care sesizeaza Inspectia Judiciara.

Livia David, unul dintre initiatorii memoriului prin care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime n munca: Ce poate determina un ministru sa te cheme de la sute de kilometri si apoi sa nu te primeasca?

Livia David, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si unul dintre initiatorii memoriului semnat de peste 2. 000 de medici, in care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime in munca, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum ea si inca doua doctorite - Laura Zarafin si Cristiana Oprita - care au mers la Ministerul Sanatatii pentru a depune memoriul si aveau promisiunea ca vor fi primite de Sorina Pintea au asteptat in zadar la usa ministrului Sanatatii. Ce poate determina un ministru sa te cheme de la cateva sute de kilometri si apoi sa nu te mai primeasca? a scris Livia David.

Livia Davidescu, unul dintre initiatorii memoriului prin care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime n munca: Ce poate determina un ministru sa te cheme de la sute de kilometri si apoi sa nu te primeasca?

Livia Davidescu, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si unul dintre initiatorii memoriului semnat de peste 2. 000 de medici, in care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime in munca, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum ea si inca doua doctorite - Laura Zarafin si Cristiana Oprita - care au mers la Ministerul Sanatatii pentru a depune memoriul si aveau promisiunea ca vor fi primite de Sorina Pintea au asteptat in zadar la usa ministrului Sanatatii. Ce poate determina un ministru sa te cheme de la cateva sute de kilometri si apoi sa nu te mai primeasca? a scris Livia Davidescu.

Drama prin care trece acest tanar. Nu poate saruta pe nimeni. Motivul e incredibil

Un tanar de 22 de ani, Oli Weatherall, are o problema care-i afecteaza viata personala. El nu se poate saruta cu nimeni si, prin urmare, are mari probleme in a stabili o relatie de durata, din pricina unei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )