Libnet.ro
UNICEF

18:00

Listele PSD pentru alegerile europarlamentare: Rovana Plumb, Claudiu Manda si Robert Negoita s-au nscris n cursa

Hotnews Hotnews,
 Listele PSD pentru alegerile europarlamentare: Rovana Plumb, Claudiu Manda si Robert Negoita s-au nscris n cursa

PSD nu si-a definitivat lista pentru alegerile europarlamentare, dar in cursa interna s-au inscris, pe langa actualii eurodeputati, mai multi lideri ai partidului, printre care Rovana Plumb, Claudiu Manda, Daniel Florea si Robert Negoita, potrivit unor surse din PSD citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Acestea sunt listele PSD pentru alegerile europarlamentare. Cine sunt liderii care s-au inscris in cursa

PSD nu si-a definitivat lista pentru alegerile europarlamentare, dar in cursa interna s-au inscris, pe langa actualii eurodeputati, mai multi lideri ai partidului, printre care Rovana Plumb, Claudiu Manda,.

Politic show: Cine sunt europarlamenarii PSD care au votat mpotriva proiectului care prevede nghetarea fondurilor pentru tarile ce nu respecta statul de drept; Scenariul care se discuta n PSD pentru alegerile din 2019; Ponta, despre scandalul energetic:

Zegrean: Toate dosarele cu probe obtinute cu ajutorul SRI vor fi afectate dupa decizia CCR, inclusiv cele de omor, viol, trafic de persoane. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), avocatul Augustin Zegrean, a explicat. Calul breaz de la Cultura, ultima picatura de otrava in vena Centenarului. Daniel Breaz de la Cultura parea a fi o exceptie, dar, din fericire pentru constanta PSD care si-a asumat promovarea non-valorilor in viata noastra publica, a reusit si el sa dea cu.

Tutuianu o acuza pe Rovana Plumb ca l-a dat afara din sala pe Titus Corlatean la o sedinta a PSD. Nu s-a mai pomenit asa ceva

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus din PSD dupa ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, sustine ca Rovana Plumb l-a dat afara din sala pe senatorul PSD Titus Corlatean la o sedinta cu primarii social-democrati din Dambovita. Rovana Plumb, care i-a luat locul lui Tutuianu in fruntea filialei PSD Dambovita, este apropiata de Liviu Dragnea, in timp ce Titus Corlatean e in tabara lui Tutuianu.

Rovana Plumb: Presedintele nu poate sa uzurpeze drepturile premierului de a sti pe cine sa propuna la Transporturi si Dezvoltare

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, spune ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa puna stop si sa accepte propunerile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor - Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Ea il acuza pe seful statului de urzurparea drepturilor premierului Viorica Dancila de a sti pe cine sa propuna pentru a coordona cele doua portofolii.

Rovana Plumb: Klaus Iohannis nu poate sa uzurpeze calitatea pe care o are doamna Dancila

Ministrul Fondurilor Europene,Rovana Plumb, il someaza pe presedinteleKlaus Iohannisprivind luarea de urgenta a unei decizii privind numirea Liei Olguta Vasilescu si a lui Mircea Draghici la.

ROVANA PLUMB: Romania, pregatita sa faca fata oricarui scenariu Brexit

Romania este pregatita sa faca fata oricarui scenariu in cazul Brexit, desi ar fi fost de preferat sa existe un acord pentru a asigura protectia drepturilor tuturor cetatenilor Uniunii Europene.

Rovana Plumb: Romania este pregatita sa faca fata oricarui scenariu Brexit

Romania este pregatita sa faca fata oricarui scenariu in cazul Brexit, desi ar fi fost de preferat sa existe un acord pentru a asigura protectia drepturilor tuturor cetatenilor Uniunii Europene, dar si pentru o siguranta pe anvelopa bugetara in cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )