Libnet.ro
UNICEF

15:46

Manda:Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se fac, se aduc si argumentele necesare

Adevărul Adevărul,
Manda:Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se fac, se aduc si argumentele necesare

Senatorul PSD Claudiu Manda sustine ca nu se impune o dezbatere publica pe subiectul ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, ceruta de Liviu Dragnea. Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se fac, se aduc si argumentele necesare, a spus Manda, intrebat daca PSD se va consulta cu societatea civila inainte de a ordonanta de urgenta. continuă pe Adevărul

Claudiu Manda: Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se fac, se aduc si argumentele

Presedintele Comisiei de Control SRI, Claudiu Manda, a declarat, luni, ca amnistia si gratierea de fac, nu se discuta, precizandca o dezbatere pe subiect nu ar face decat sa intarzie.

Claudiu Manda (PSD): Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se fac, se aduc si argumentele

Presedintele PSD Olt, senatorul Claudiu Manda, a sustinut luni, la Parlament, ca amnistia si gratierea se fac, nu se discuta, adaugand ca o dezbatere pe subiect nu ar face decat sa intarzie demersul, scrie G4Media .

Claudiu Manda (PSD): Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se fac, se aduc si argumentele

Social-democratul Claudiu Manda a declarat ca amnistia si gratierea se fac, nu se discuta, iar argumentele sunt prezentate romanilor abia ulterior. Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se.

Claudiu Manda: Aministia si gratierea se fac, nu se discuta

Aministia si gratierea se fac, nu se discuta, a declarat, luni, vicepresedintele Senatului Claudiu Manda. Rugat de jurnalisti sa explice aceste afirmatii, senatorul PSD a spus ca daca Guvernul adopta, argumentat, o Ordonanta pe amnistie, nu stam sa facem dezbatere despre acest subiect.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )