Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solicitarea DNA in cazul lui Tariceanu, dezbatuta maine in Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Solicitarea DNA in cazul lui Tariceanu, dezbatuta maine in Senat

Biroul permanent al Senatului va discuta maine solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu, acuzat de luare de mita, a confirmat social-democratul Claudiu Manda. continuă pe Ziarul Bursa

Biroul permanent al Senatului va discuta luni solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul lui Tariceanu

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu, acuzat de luare de mita, a confirmat social-democratul Claudiu.

Cererea DNA pentru Tariceanu, discutata in Senat

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu, acuzat de luare de.

Biroul Permanent al Senatului discuta luni cererea DNA de ridicarea a imunitatii n cazul lui Tariceanu, acuzat de luare de mita

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul presedintelui acestui for, Calin Popescu-Tariceanu, acuzat de luare de mita, a confirmat, pentru Agerpres, social-democratul Claudiu Manda.

Nou scenariu in cazul lui Tariceanu. Dosarul ar avea implicatii politice externe

Liviu Dragnea a declarat ca nu l-a sunat pana in acest moment pe liderul ALDE, Calin Popescu Taricanu, pentru care DNA a solicitat avizare din partea Senatului pentru urmarire penala, motivand ca nu vrea sa i.

DNA: Calin Popescu Tariceanu ar fi primit 800.000 de dolari mita (VIDEO)

Precizari bomba facute de procurorii DNA, in raspunsul la o solicitare facuta de jurnalistii B1TV. DNA il suspecteaza pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca ar fi primit 800. 000 de dolari mita. Ba.

Vosganian, despre actiunea DNA impotriva lui Tariceanu: E ultimul spasm al unui sistem ce trebuie sa inceteze sa functioneze astfel

Actiunea DNA impotriva lui Calin Popescu Tariceanu este ultimul spasm al unui sistem care trebuie sa inceteze sa functioneze in acest fel, a declarat Varujan Vosganian, liderul grupului parlamentar ALDE din.

DNA: Calin Popescu Tariceanu, acuzat ca a primit mita 800.000 de dolari

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este acuzat ca ar fi primit aproape 800. 000 de dolari de la de la reprezentantii unei companii austriece pentru a incheia mai multe acte aditionale la un contract.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )