Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda, audiat timp de cteva ore la DNA: Am fost chemat n calitate de martor, plec n calitate de martor / El refuza sa spuna despre ce dosar este vorba

Hotnews Hotnews,
 Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda, audiat timp de cteva ore la DNA: Am fost chemat n calitate de martor, plec n calitate de martor / El refuza sa spuna despre ce dosar este vorba

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda a afirmat, la iesirea de la DNA, unde a fost audiat timp de mai multe ore, ca a fost chemat in calitate de martor si pleaca tot in calitate de martor. El a refuzat sa raspunda intrebarilor repetate ale jurnalistilor legate de dosarul in care a fost audiat, spunand ca nu poate face declaratii pentru ca este un dosar in curs. continuă pe Hotnews

UPDATE Senatorii PSD Claudiu Manda si Niculae Badalau, la DNA

Senatorii PSD Claudiu Manda si Niculae Badalau s-au prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. La iesirea de la DNA, Badalau a spus ca a dat curs invitatiei procurorilor, fara a spune de ce a fost chemat.

Claudiu Manda, audiat la DNA: Nu pot da detalii

Update: Claudiu Manda, seful Comisiei pentru controlul SRI, a declarat marti la iesirea din sediul DNA, ca a fost chemat in calitate de martor si ca nu poate da detalii despre cauza in care a fost audiat pentru.

Claudiu Manda, audiat la DNA

Seful Comisiei de Control al SRI, Claudiu Manda, s-a prezentat marti dupa amiaza la sediul DNA. Acesta nu a facut declaratii la sosire. De precizat ca acesta nu este vizat in vreun dosar DNA. Ramane de.

Claudiu Manda a fost audiat la DNA

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda a fost audiat, astazi, la DNA, intr-un dosar de coruptie in care are calitatea de martor.

Claudiu Manda si Niculae Badalau, audiati la DNA

Seful Comisiei de Control al SRI si vicepresedintele Senatului, Claudiu Manda, a ajuns, marti, la sediul DNA, informeaza B1 TV. La sosirea la sediul Directiei, acesta nu a facut declaratii. La DNA s-a.

Claudiu Manda, intrebat pe scarile DNA daca a pescuit cu Liviu Dragnea: Alta intrebare

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost audiat mai bine de 2 ore marti la DNA! Aceasta nu a dorit insa sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, afirmand doar ca a fost audiat ca martor intr-un dosar penal. Am.

Niculae Badalau si Claudiu Manda, chemati la DNA

Niculae Badalau, unul dintre liderii PSD, a fost audiat la DNA. El nu a spus presei nici calitatea in care a fost chemat si nici dosarul in care a fost citat. Tot la sediul Directiei Anticoruptie se afla si Claudiu Manda, seful Comisiei SRI din Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )