Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dancila, intrebata ce va face PSD daca trece motiunea: Ne vom BATEA in continuare! Nu voi demisiona, dar ii voi solicita presedintelui sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un nou guvern

B1 B1,
Dancila, intrebata ce va face PSD daca trece motiunea: Ne vom BATEA in continuare! Nu voi demisiona, dar ii voi solicita presedintelui sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un nou guvern

Intrebata daca va demisiona daca trece motiunea, Dancila a raspuns ca nu va renunta la mandatul de premier, dar ii va solicita presedintelui Klaus Iohannis sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: daca trece motiunea, ce se intampla cu tara?

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu parlamentari pe care ii cunoaste despre motiunea de cenzura, intrebandu-i ce se intampla cu tara daca motiunea va trece, cerandu-le mai multa responsabilitate si transmitandu-le ca Romania are nevoie de stabilitate. Dancila a precizat ca nu a oferit nimanui functii sau proiecte.

Basescu:Daca trece motiunea s-ar putea ca Dancila sa ramana interimar pana dupa alegeri

Fostul presedinte spune ca este foarte posibil un scenariu in care Viorica Dancila sa ramana premier.

Dancila: Daca trece motiunea, voi lupta si mai mult, din Opozitie, sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Viorica Dancila a declarat ca daca motiunea de cenzura va trece, din Opozitie va lupta si mai mult ca PSD sa castige prezidentialele si apoi sa revina la guvernare, informeaza.

Sorina Pintea: Am convingerea ca nu va trece motiunea de cenzura Sanatatea va primi bani la rectificarea bugetara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca este convinsa ca nu va trece motiunea de cenzura care va fi dezbatuta joi in Parlament si a sustinut ca rectificarea bugetara va aduce bani la Sanatate.

Ponta, dupa ce Dancila a anuntat rectificarea bugetara pentru vineri: Si daca trece motiunea joi? Lasi institutiile fara bani, ca sa tii spaga pentru parlamentari?

Victor Ponta a declarat ca Viorica Dancila va da dovada de iresponsabilitate daca va face rectificarea bugetara vineri, adica dupa votul pe motiunea de cenzura, si nu miercuri. Liderul Pro Romania a precizat.

Viorica Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea daca ajunge presedinte: Doamne fereste!

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, subliniind ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar.

DANCILA, INTREBATA DACA L-AR GRATIA PE DRAGNEA: Doamne, nici nu se pune problema

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, spune ca nu a mai discutat cu Liviu Dragnea dinainte ca acesta sa fie arestat si spune ca nu il va gratia pe fostul sef al social-democratilor, in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, sustine Dancila.

Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea in cazul in care ajunge presedinte: Doamne fereste! VIDEO

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmand ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar gratia pe fostul lider al partidului in cazul in care ajunge presedinte, Viorica Dancila a raspuns scurt: Doamne fereste, nici nu se pune problema.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Cum a incercat Dancila sa-i convinga pe parlamentarii PSD sa nu voteze motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, cu deputatii si senatorii PSD. in spatele usilor inchise Dancila le-a vorbit parlamentarilor despre responsabilitatea pe care o au fata de electorat si fata de primarii lor. De altfel, premierul i-a anuntat pe acestia ca urmeaza sa aloce prin hotarare de Guvern banii catre primarii privind cheltuielile sociale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )