Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gabriela Firea: Retragerea premierului desemnat cu un sfert de ora inainte de votul de investitura este o bataie de joc

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Retragerea premierului desemnat cu un sfert de ora inainte de votul de investitura este o bataie de joc

Gabriela Firea a reactionat dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat cu cateva minute inainte inceperii plenului reunit al Parlamentului pentru investirea Guvernului. continuă pe Antena3

Tariceanu: Retragerea premierului desemnat este o bataie de joc la adresa Parlamentului

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat dur pe Florin Citu pentru gest.

Gabriela Firea: Primaria Capitalei lanseaza o platforma de e-learning. Elevii pot primi lectii online din 10 domenii diferite

In plina ascensiune a epidemiei cu coromavirus, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca elevii bucuresteni vor avea acces la o platforma online, unde pot acumula cunostinte din 10 domenii diferite prin intermediul lectiilor pe care le vor gasi acolo.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: Romania se confrunta cu o situatie extrem de grava, care se poate inrautati rapid O angajata a primariei a calatorit in Israel cu barbatul infectat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca Romania se confrunta cu o situatie extrem de grava, care se poate inrautati rapid. Edilul a declarat ca o angajata a primariei de la.

Coronavirus: Gabriela Firea a inchis biroul de relatii cu publicul

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, ca a a suspendat activitatea biroului de Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Generale pana in 22 martie, din cauza ca o angajata a biroului a fost depistata pozitiv cu coronavirus.

Gabriela Firea anunta ca inchide Primaria Capitalei: Se va face o dezinfectare, nu mai lucram cu publicul pana pe 22 martie

Gabriela Firea a declarat ca incepand de pe 11 martie miercuri) relatii cu publicul la Primaria Municipiului Bucuresti vor fi intrerupte cel putin pana pe 22 martie.

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Gabriela Firea anunta ca inca trei persoane sunt testate pozitiv cu coronavirus in Capitala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca inca trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus in Capitala. Este vorba despre fiul, nora si nepotul pacientului in varsta de 60 de ani, pacientul.

Gabriela Firea anunta inchiderea teatrelor din Capitala pana pe 31 martie si cere demiterea directorilor care nu respecta ordinul

Preventie, solidaritate si responsabilitate. Romania a decis masuri fara precedent pentru limitarea raspandirii COVID-19. Am convocat un Comandament de urgenta, la Bucuresti sunt pana in acest moment doua cazuri de coronavirus, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a propus si inchiderea teatrelor din Capilata care sunt subordinea primariei. Teatrele si operele nationale sunt in subordinea Ministerului Culturii.

Gabriela Firea suspenda activitatea teatrelor din subordinea Primariei Capitalei pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus

Activitatea celor 14 teatre aflate in administrarea Primariei Generale se suspenda pana pe 31 martie, a anuntat luni, primarul general, Gabriela Firea, pentru a evita raspandirea noului coronavirus. Masura a fost anuntata in cadrul comandamentului organizat la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )