Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis se consulta astazi cu partidele parlamentare, inaintea desemnarii unui nou candidat pentru functia de premier

Hotnews Hotnews,
 Iohannis se consulta astazi cu partidele parlamentare, inaintea desemnarii unui nou candidat pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, consultari cu partidele parlamentare in vederea desemnarii nou candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul din postul de premier. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis are consultari in vederea desemnarii unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis se consulta astazi cu partidele si formatiunile parlamentare, in vederea.

Klaus Iohannis: Consultarile cu partidele parlamentare, prin teleconferinta, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantina

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantinca cu suspiciuni de infectare cu Covid-19, safaca consultarile cu partidele parlamentare prin teleconferinta.

Presedintele Iohannis, apel catre partidele politice: Solicit imperativ Parlamentului sa lucreze cu celeritate

Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari, vineri, de la ora 13. Presedintele sustine ca Parlamentul trebuie sa lucreze cu celeritate si sa lase rafuielile politice.

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare, prin teleconferinta

Presedintele Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de premier, prin sistem de teleconferinta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier

ACTUALIZARE - Claudiu Nasui, USR, dupa consultarile cu Iohannis: intelegem ca va fi nominalizat tot Orban --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a decis sa faca consultarile cu partidele parlamentare prin sistem de teleconferinta Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni. Presedintele anunta numele noului premier desemnat

Klaus Iohannis se intalneste vineri cu partidele parlamentare la consultari, fiind a treia runda de discutii in vederea formarii unui guvern dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, in luna februarie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )