Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis, dupa retragerea lui Citu: Decizia dovedeste maturitate politica

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dupa retragerea lui Citu: Decizia dovedeste maturitate politica

Klaus Iohannis a facut o declaratie de presa dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier. Presedintele sustine ca hotararea luata de Citu dovedeste maturitate politica. continuă pe Antena3

Mihai Fifor, apel la presedinte dupa retragerea lui Citu: E un gest de crunta iresponsabilitate. Totul depinde de Iohannis

Mihai Fifor a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul.

USR, dupa retragerea lui Citu: PNL isi bate joc de Romania

USR reactioneaza dur dupa retragerea lui Florin Citu. PNL isi bate joc de Romania, au scris useristii pe Facebook.

Carmen Avram, dupa retragerea lui Citu: Am crezut ca astea nu sunt vremuri de misto-uri

Carmen Avram a avut o prima reactie dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier. Europarlamentarul PSD sustine ca tot ce a facut pana acum Citu a fost la misto.

Prima reactie a PSD dupa retragerea lui Citu: Ciolacu - Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvern

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este cea mai buna decizie retragerea premierului desemnat Florin Citu. Promit ca com urgenta audierile pentru investirea unui nou guvern, a sustinut Ciolacu.

KLAUS IOHANNIS: Siguranta si santatea cetatenilor este prioritatea zero

Riscul unei pandemii este ridicat iar combaterea coronavirusului implica un efort coordnat la nivel national si global, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 19:30, dupa retragerea lui Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi, de la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

Iohannis, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Un gest politic pe care-l respect

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, , dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mand.

Norica Nicolai, despre retragerea lui Citu: Au recunoscut in acest mod, incapacitatea de a conduce aceasta tara!

Norica Nicolai, lider ALDE, a intervenit prin telefon in direct la Antena 3, unde a spus ca Romania se confrunta in prezent cu o situatie foarte grava, dupa ce Florin Citu a renuntat la mandatul de premier desemnat.

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2381 seconds )