Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sefa CSM vrea ca membrii Consiliului care nu vin la sedintele de plen sa isi piarda mandatul Savonea n-a reusit nici a sasea oara s-o puna pe Florea sefa la Sectia Speciala

B1 B1,
Sefa CSM vrea ca membrii Consiliului care nu vin la sedintele de plen sa isi piarda mandatul Savonea n-a reusit nici a sasea oara s-o puna pe Florea sefa la Sectia Speciala

Lia Savonea, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a propus ca membrii Consiliului care absenteaza nemotivat la sedintele de plen sa isi piarda de drept mandatul. Savonea propune aceasta. continuă pe B1

Blocaj la CSM. Lia Savonea propune ca membrii Consiliului care nu vin la sedintele de plen sa isi piarda mandatul

UPDATEPresedintele CSM, Lia Savonea, a propus marti o modificare legislativa rapida, care sa prevada ca membrii Consiliului Superior al Magistraturii care absenteaza nemotivat la sedintele de plen.

O noua scrisoare a ministrului Justitiei catre sefa CSM. ii cere explicatii privind modificarile propuse Legii ANI

Comunicatul de presa in care sefa CSM, Lia Savonea, a acuzat gravele dezinformari din mass-media pe tema propunerilor Consiliului de modificare a legii ANI a provocat o noua reactie a ministrului Justitiei, Ana Birchall. Aceasta i-a trimis luni o noua scrisoare Liei Savonea, careia ii cere explicatii privind temeiul legal si regulamentar al initierii demersului de modificare a legislatiei ce sta la baza functionarii Agentiei Nationale de Integritate.

Document-bomba, obtinut de Antena 3. Ana Birchall o acuza pe sefa CSM de abuz

Continuarazboiul CSM- Ministerul Justitiei. Conform unui document obtinut in exclusivitate de Antena 3, Ana Birchall o acuzape sefa CSM de abuz. Se pare ca Lia Savonea ar fi convocat plenul.

Sefa CSM va sesiza la CCR un conflict juridic cu ministrul Justitiei. Lia Savonea o acuza pe Ana Birchall de ingerinta grava in activitatea procurorilor si de subminare a autoritatii Consiliului (VIDEO)

UPDATE Lia Savonea o acuza pe Ana Birchall de ingerinta grava in activitatea procurorilor, precum si de subminare a autoritatii CSM, potrivit hotnews. ro. Lia Savonea, sefa Consiliului Superior al.

Sefa CSM incearca a 6-a oara sa o puna pe Adina Florea sef al Sectiei Speciale

Sefa Consiliului Superior al Magistraturii CSM) incearca astazi, pentru a sasea oara in ultimele luni, sa o numeasca pe Adina Florea in fruntea Sectiei Speciale SIIJ), in ciuda opozitiei mai multor membri si chiar a ministrului Justitiei, Ana Birchall.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )