Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Ciolacu, dupa retragerea lui Citu: Toata Romania rasufla usurata ca domnul Citu nu este premier

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, dupa retragerea lui Citu: Toata Romania rasufla usurata ca domnul Citu nu este premier

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat joi ca retragerea mandatului premierului desemnat Florin Citu este cel mai bun lucru care se putea intampla pentru romani. Acesta a subliniat ca va urgenta audierile noilor ministri propusi si le-a recomandat parlamentarilor sa ramana in Capitala in cazul in care audierile ar putea avea loc sambata si duminica. continuă pe Adevărul

USR, dupa retragerea lui Citu: PNL isi bate joc de Romania

USR reactioneaza dur dupa retragerea lui Florin Citu. PNL isi bate joc de Romania, au scris useristii pe Facebook.

Carmen Avram, dupa retragerea lui Citu: Am crezut ca astea nu sunt vremuri de misto-uri

Carmen Avram a avut o prima reactie dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier. Europarlamentarul PSD sustine ca tot ce a facut pana acum Citu a fost la misto.

Prima reactie a PSD dupa retragerea lui Citu: Ciolacu - Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvern

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este cea mai buna decizie retragerea premierului desemnat Florin Citu. Promit ca com urgenta audierile pentru investirea unui nou guvern, a sustinut Ciolacu.

Mihai Fifor, apel la presedinte dupa retragerea lui Citu: E un gest de crunta iresponsabilitate. Totul depinde de Iohannis

Mihai Fifor a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul.

Norica Nicolai, despre retragerea lui Citu: Au recunoscut in acest mod, incapacitatea de a conduce aceasta tara!

Norica Nicolai, lider ALDE, a intervenit prin telefon in direct la Antena 3, unde a spus ca Romania se confrunta in prezent cu o situatie foarte grava, dupa ce Florin Citu a renuntat la mandatul de premier desemnat.

Klaus Iohannis, dupa retragerea lui Citu: Decizia dovedeste maturitate politica

Klaus Iohannis a facut o declaratie de presa dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier. Presedintele sustine ca hotararea luata de Citu dovedeste maturitate politica.

Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle cand au aparut in public dupa retragerea din Casa Regala

Ducii de Sussex prima aparitie publica impreuna, dupa anuntul ca renunta la statutul de seniori ai Casei Regale. Harry a aratat super intr-un costum albastru, iar Meghan a purtat o rochie albastra, cu maneci scurte, semnata de Victoria Beckam. Evenimentul care a reunit Familia Regala intreaga pentru ultima oara Printul Harry si sotia lui, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )