Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dancila, mesaj de incurajare pentru Maia Sandu: Pe hotararea Guvernului dumneavoastra se va baza securitatea Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Dancila, mesaj de incurajare pentru Maia Sandu: Pe hotararea Guvernului dumneavoastra se va baza securitatea Republicii Moldova

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de felicitare, in numele Guvernului Romaniei, pentru preluarea mandatului de prim-ministru. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila o felicita pe Maia Sandu si o invita la Bucuresti

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis premierului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de fe.

Dancila o invita pe Maia Sandu la Bucuresti: E esential sa mentineti angajamentul european

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Maia Sandu pentru ca a preluat sefia Guvernului Republicii Moldova si si-a manifestat increderea ca noul Executivul de la Chisinau va continua parcursul european al t.

Viorica Dancila o felicita pe Maia Sandu si o invita sa faca prima vizita externa la Bucuresti, cat mai curand posibil

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Maia Sandu pentru ca a preluat sefia Guvernului Republicii Moldova si a invitat-o sa faca prima vizita externa la Bucuresti, cat mai curand posibil.

Maia Sandu: Un dialog politic cu PDM pentru rezolvarea crizei politice poate avea loc doar in Parlament, dupa ce vor fi deblocate institutiile Guvernului

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, investita in functie printr-un vot al Parlamentului declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala, a declarat ca saluta apelul lui Klaus Iohannis catre liderii UE cu privire la solutionarea situatiei politice actuale de la Chisinau. insa, potrivit ei, un dialog politic cu PDM va avea loc doar in Parlament, dupa ce vor fi deblocate institutiile guvernului.

Presedintele Dodon roaga populatia sa iasa in strada, duminica, in sprijinul Guvernului Maia Sandu! Criza politica de la Chisinau a adus rivalii traditionali in aceeasi tabara (VIDEO)

Un mars de sustinere a Guvernului Maia Sandu va avea loc duminica, in fata Parlamentului din Republica Moldova, a anuntat presedintele Dodon, in urma consultarilor cu PSRM si blocul ACUM, potrivit.

NOUA SEFA A GUVERNULUI MOLDOVEAN: Maia Sandu se angajeaza sa consolideze relatiile cu UE

Noul premier moldovean Maia Sandu s-a angajat ieri sa promoveze relatiile cu Uniunea Europeana UE) si sa-i traduca in justitie pe toti cei care se fac vinovati de abuz de putere, inclusiv pe cel mai puternic oligarh din aceasta fosta republica sovietica, Vlad Plahotniuc, care a parasit tara cu o zi inainte.

Maia Sandu: Domeniul justitiei va fi printre prioritatile Guvernului

Printre prioritatile noului Guvern, condus de prim-ministrul Maia Sandu, se numara domeniul justitiei. Noua sefa a executivului spune ca trebuie sa se faca ordine in institutiile judecatoresti, dar trebuie sa se inceapa de la cele mai importante cum ar Consiliul Superior al Magistraturii si Curtea Suprema de Justitie. Declaratiile au fost facute la ProTV Chisinau.

Ludovic Orban: Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

Maia Sandu cere demisia procurorului general pentru incalcarea Constitutiei

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, investita in functie printr-un vot al Parlamentului declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala, cere demisia procurorului general, Eduard Harunjen, pentru incalcarea Constitutiei. Maia Sandu considera ca in locul lui Harunjen va fi angajat un procuror independent care se va ocupa de aplicarea legii fata de toti coruptii si calaii acestui regim.

VIDEO Maia Sandu si Andrei Nastase cheama lumea in strada: Veniti din toate colturile tarii. Plahotniuc nu vrea sa respecte vointa poporului

Liderii Blocului ACUM, Maia Sandu si Andrei Nastase, cheama cetatenii din toate colturile tarii sa iasa in strada la un mars al poporului, la care si-au anuntat participarea si Socialistii lui Igor Dodon, duminica, ora 11. 00, in centrul Capitalei. Actiunea este menita sa-l determine pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, sa elibereze institutiile statului pentru ca acestea sa poata fi ocupate de Guvernul Maiei Sandu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )