Libnet.ro
UNICEF

15:01

Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Badulescu atributiile privind situatiile de urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Badulescu atributiile privind situatiile de urgenta

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Badulescu atributiile privind situatiile de urgenta, incepand de vineri pana la incetarea mandatului, se arata in dispozitia semnata de Gabriela Firea si postata pe site-ul Primariei Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Badulescu toate atributiile care tin de situatii de urgenta. Nu inseamna ca eu ma derobez, ci ca ne completam

Potrivit unui document publicat de G4media,primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii deleaga viceprimarului Aurelian Badulescu toate atributiile prevazute de lege privind situatiile de urgenta incendiu, cutremur, imbolnaviri in masa precum si alte riscuri asimilate sau evenimente de calamitate) la nivelul Municipiului Bucuresti. Firea a spus ca este o procedura pentru ca ambii sa poata prelua din sarcinile din aceasta perioada.

Liderul consilierilor PNL: Firea fuge de criza coronavirus; Da dovada de un cinism politic fara margini

Liderul consilierilor generali liberali la Primaria Capitalei Stelian Bujduveanu a criticat-o sambata pe Primarul General al Capitalei Gabriela Firea dupa ce aceasta i-a delegat viceprimarului Aurelian Badulescu toate atributiile care tin de situatii de urgenta. Liberalul afirma ca Firea da dovada de un cinism politic fara margini, acuzand-o ca nu vrea sa deconteze un eventual esec al gestionarii crizei coronavirusului.

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru toti cetatenii. Cati oameni se afla pana in acest moment in carantina si izolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara numarul total de persoane care se afla in carantina si izolare. Potrivit acesteia, 550 de persoane sunt in carantina in BucurestiIlfov, iar in izolare 3. Vestea buna este ca a fost gasit un hotel care sa gazduiasca medicii si asistentele de la Spitalul Victor Babes, pentru a .

Gabriela Firea: incercam sa nu repetam o greseala fatala pe care a facut-o Italia

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca pacientii care au doua patologii nu se vor duce la orice spital din Bucuresti.

Gabriela Firea a cerut sprijin de la 5 ambasade pentru cele 19 spitale din Capitala in plina raspandire a noului coronavirus

Primarul general Gabriela Firea a anuntat ca a trimis scrisori catre ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului si Austriei pentru a fi trimise capitalelor statelor respective, in vederea solicitarii unui sprijin pentru cele 19 spitale din Bucuresti.

Gabriela Firea: Spitalele isi fac stocuri de kituri, dar aparatele de testare sunt prea putine. in prezent nu sunt testate toate persoanele din carantina si izolare, pentru ca numarul lor e mereu in crestere (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a subliniat ca nu lipsa kiturilor de testare este neaparat problema cu care se confrunta sistemul sanitar, ci mai degraba deficitul de aparate pentru testarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )