Libnet.ro
UNICEF

08:00

KLAUS IOHANNIS: Intentia presedintelui este intotdeauna de a da tarii un premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Intentia presedintelui este intotdeauna de a da tarii un premier

Presedintele Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa privind depunerea mandatului de prim-ministru desemnat al lui Ludovic Orban, spunand ca Romania risca sa intre intr-un blocaj din cauza boicotarii votului de investire de catre PSD. Acesta declara ca va convoca consultari cu partidele la palatul Cotroceni, precizand ca Ludovic Orban ramane prima lui optiune pentru premier. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier - surse

Dupa decizia CCR cu privire la conflictul generat de desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier.

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna niciun premier PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa decizia CCR. Ce se intampla cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis face primele declaratii dupa decizia CCR. Ce se va intampla cu Ludovic Orban si ce spune presedintele tarii despre evolutia sa in titulatura de premier si premier interimar? Klaus Iohanni, primele delcaratii dupa decizia CCR Klaus Iohannis a sustinut, in cursul serii de 25 februarie, o conferinta la Cotroceni pentru a face precizari .

VIDEO Klaus Iohannis: in aceasta seara, Ludovic Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat

Ludovic Orban si-a depus in aceasta seara mandatul de prim-ministru desemnat, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. El a precizat ca miercuri va avea consultari cu partidele parlamentare, iar cel mai probabil la finalul zilei va anunta propunerea sa de prim-ministru. Programul consultarilor presedintelui Iohannis cu partidele pentru desemnarea unui premier.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Voi pregati cateva demersuri concrete Nu voi desemna un premier din PSD, un partid iresponsabil si obsedat de putere (VIDEO)

PSD este obsedat de putere si se joaca iresponsabil cu destinul Romaniei, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca nu va desemna un premier din partea social-democratilor, precum si c.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban si-a depus mandatul de premier! Chem partidele la consultari

Klaus Iohannis a anuntat ca Ludovic Orban si a depus demisia din functia de premier desemnat.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la Palatul Cotroceni, declaratii de presa incepand cu ora 18. Este asteptat ca seful statului sa dea un raspuns fata de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care il obliga sa desemneze un nou premier.

Asociatia pentru Initiativa Justitiei spune ca mesajul lui Catalin Predoiu catre Klaus Iohannis este un atac la independenta justitiei

Asociatia pentru Initiativa Justitiei critica scrisoarea pe care Ministrul Justitiei Catalin Predoiu, i-a trimis-o presedintelui Klaus Iohannis pentru a apara noile numiri la sefia Parchetui General, a DIICOT si la sefia DNA.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, imediat dupa ce Presedintele a anuntat retragerea lui Orban din functia de premier

Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe contul personal de Facebook, imediat dupa ce acesta a anuntat retragerea lui Ludovic Orban din functia de premier desemnat.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa decizia CCR privind a doua desemnare a lui Orban ca premier

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18. 00, in ziua in care magistratii Curtii Constitutionale au constatat ca exista unconflictjuridic de natura constitutionala intre Presedintele Romanieisi Parlament, pe tema nominalizarii lui Ludovic Orban in functia de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2354 seconds )