Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marcel Ciolacu: PSD merge la consultari. Cel tarziu luni Romania trebuie sa aiba un guvern stabil

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: PSD merge la consultari. Cel tarziu luni Romania trebuie sa aiba un guvern stabil

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de catre Florin Citu a fost cel mai iresponsabil moment din politica romaneasca, sustine Marcel Ciolacu. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu afirma ca reprezentantii PSD nu vor vota Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referitor la votul de investire a Guvernului Citu, care va avea loc joi, de la ora 16. 00, ca reprezentantii PSD vor fi prezenti la sedinta, dar nu vor vota acest guvern.

Ciolacu, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Ma bucur ca s-a renuntat la acest joc politic. Eu vreau sa traiesc intr-o Romanie normala (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a salutat decizia lui Florin Citu, premierul desemnat, de a-si depune mandatul. Cel mai bun lucru care se putea intampla Romaniei, ca domnul Citu a renuntat.

Marcel Ciolacu, dupa ce Citu a renuntat la functia de premier: E cel mai bun lucru pentru romani

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a afirmat, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat, ca e cel mai bun lucru care se putea intampla.

Marcel Ciolacu:Sa iasa domnul Orban si sa spuna daca trebuie un guvern legitim. Responsabilitatea e a PNL. PSD va fi prezent la vot

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, paseaza intreaga resposabilitate a formarii unui guvern functional celor din PNL. Liderul social-democrat a precizat ca alesii PSD vor veni in sala la votul de investire a Guvernului Citu.

Marcel Ciolacu anunta un congres revolutionar la PSD: Nu va fi un congres in care vom fi toti la un loc!

Marcel Ciolacu a anuntat faptul ca PSD nu va avea un Congres traditional, ci va fi un video-congres.

Marcel Ciolacu: Luni va fi dat votul pentru noul Guvern

Marcel Ciolacu a vorbit despre programul din Parlament pentru a putea fi dat cat mai repede votul in Parlament pentru un nou guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )