Libnet.ro
UNICEF

06:30

NICUSOR DAN: Orice zi in plus cu Gabriela Firea la conducerea Capitalei este o zi pierduta pentru cetateni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Orice zi in plus cu Gabriela Firea la conducerea Capitalei este o zi pierduta pentru cetateni

Amanarea alegerilor locale de catre Guvern, in urma starii de urgenta instaurata de pandemia Covid-19, si prelungirea mandatelor actualilor alesi locali pana cel mult la 31 decembrie 2020, pare a fi o decizie in detrimentul competitorilor primarilor in functie. Daca acestia din urma vor gestiona bine criza actuala, cetatenii le-ar putea trece cu vederea nerealizarile din timpul mandatului si le-ar putea acorda votul pentru un nou mandat in fruntea localitatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Firea a comasat cateva companii ale primariei. Nicusor Dan: Scamatorie. Preia oamenii cu functii de conducere si le da aceleasi salarii

Opt companii infiintate de Primaria Bucuresti la initiativa Gabrielei Firea se desfiinteaza si vor fi absorbite de alte cinci firme ale municipalitatii. Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, sustine ca demersul initiat de Gabriela Firea este doar o scamatorie pentru a acoperi activitatea dezastruoasa a companiilor infiintate de PSD si populate cu clientela politica.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei plateste 10.000 de euro pentru fiecare adapost din statiile de autobuz, cand ar putea sa le aiba gratuit

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei sustinut de PNL, USR-PLUS si PMP, sustine ca Primaria Capitalei ar urma sa plateasca aproximativ 18 milioane de euro pentru amenajarea adaposturilor din statiile de autobuz si troleibuz din Bucuresti.

Gabriela Firea: Trebuie sa trecem la testarea extinsa!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre cum ar trebui sa se desfasoare testarea impotriva noului coronavirus. Gabriela Firea a spus ca este important sa testam angajatii din serviciile de utilitate publica, din serviciile vitale. Din Politie, din Jandarmerie, din serviciile sociale care au grija de cei din carantina si izolare, de ei care lucreaza in transportul public in comun, in termoficare, in iluminat public.

Gabriela Firea: 15 locatii de carantina pentru bucurestenii si ilfovenii care se intorc din strainatate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, adeclarat, la Antena 3, ca tot mai multi romani se intorc din zonele rosii ale Europei.

Gabriela Firea: Colaborarea dintre autoritati si medici este esentiala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a sustinut, astazi, o video-sedinta de lucru cu profesorul Adrian Streinu-Cercel, primarii de sectoare, Administratia Spitalelor si echipa tehnica implicata in proiectul de limitare a raspandirii coronavirusului.

Gabriela Firea, despre incendiul puternic de la Peris: Credem ca este la mijloc si o mana criminala!

Gabriela Firea a declarat ca in cazul incendiului de la Peris, care a afectat puternic calitatea aerului din Bucuresti, ar fi fost o mana criminala.

POLUARE in Capitala: Gabriela Firea cere CSAT sa intervina in chestiunea poluarii

Primarul general, Gabriela Firea, cere Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) sa intervina in chestiunea poluarii din Capitala si ii reproseaza ministrului Mediului ca nu a facut verificari drastice in ce priveste incendiul de la Peris.

Gabriel Bujduveanu (PNL): Gabriela Firea vrea comasarea a opt companii municipale, intr-o perioada in care toata atentia publica este concentrata pe lupta impotriva COVID-19

Liderul consilierilor generali ai PNL Stelian Bujduveanu o acuza pe Gabriela Firea ca ascunde esecul companiilor municipale in spatele pandemiei de coronavirus. Potrivit acestuia, edilul a a propus comasarea a.

Stelian Bujduveanu (PNL): Gabriela Firea vrea comasarea a opt companii municipale, intr-o perioada in care toata atentia publica este concentrata pe lupta impotriva COVID-19

Liderul consilierilor generali ai PNL Stelian Bujduveanu o acuza pe Gabriela Firea ca ascunde esecul companiilor municipale in spatele pandemiei de coronavirus. Potrivit acestuia, edilul a a propus comasarea a.

Gabriela Firea vrea sa reorganizeze companiile municipale: din 13 societati raman 5. Restul de pana la 24 functioneaza ca pana acum

Primarul general, Gabriela Firea, vrea sa reorganizeze 13 din cele 24 de companii municipale, potrivit unor proiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de pe 10 aprilie. Propunerea este ca din 13 societati sa ramana 5, fiecare absorbind 1, 2 sau 3 companii. Ultima reorganizare a avut loc in mai 2019. Motivul invocat este ca activitatea companiilor care fuzioneaza este complementara si se vor reduce costurile de functionare si eficientizarea activitatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )