Libnet.ro
UNICEF

00:06

Orban, despre depunerea mandatului de premier desemnat: Toate deciziile importante le iau cu presedintele Romaniei

Adevărul Adevărul,
Orban, despre depunerea mandatului de premier desemnat: Toate deciziile importante le iau cu presedintele Romaniei

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban a declarat ca nu s-a retras din pozitia de premier desemnat, ci si-a depus mandatul. El a adaugat ca deciziile importante le-a luat de comun acord cu presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

ORBAN, DESPRE VACCINAREA OBLIGATORIE: Suntem de acord sa gasim o forma de responsabilizare a parintilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca liberalii sunt de acord, in principiu, sa se gaseasca o formula de responsabilizare a parintilor in vederea vaccinarii copiilor.

Orban, despre sustinerea de catre PNL a candidaturii lui Mihai Chirica la Primaria Iasi: Nu am spus ca e candidatul PNL, daca organizatia il sustine, eu nu ma voi opune

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca nu se va opune sustinerii candidaturii la functia de primar al municipiului Iasi a lui Mihai Chirica, fie ca independent, fie ca membru PNL si ca acesta nu mai are nicio treaba cu PSD.

Ludovic Orban, despre cazul Pintea: Un om care a fost ministrul Sanatatii si care s-a intors director la spital si care are astfel de obiceiuri, imi pare rau, dar nu poate fi aparat sub nicio forma

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, spune ca nu a urmarit cazul Pintea deoarece nu are timp sa se uite la televizor si a adaugat ca PSD da lectii de sanatate cu ministri care de-a lungul timpului au incalcat legea.

Orban, despre cazul inculpatului suspect de coronavirus care a fost adus la Tribunal: Trebuie facuta o cercetare Daca cineva a stiut, acea persoana este responsabila

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat ca in cazul persoanei in arestat preventiv, suspecta de coronavirus, adusa joi la Tribunalul Bucuresti la audieri, trebuie facuta o cercetare care sa stabileasca, daca este cazul, responsabilii pentru o astfel de situatie, relateaza Agerpres.

Orban, despre sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Bucuresti: PNL a trecut peste orgoliul de mare partidTitle

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca nu este nicio surpriza sustinerea lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Bucurestiului si ca PNL a trecut peste orgoliul de pare partid in desemnarea propriului candidat, asa ca cei de la USR nu ar trebui sa aiba suparari.

Ce spune Ludovic Orban despre vaccinarea obligatorie

Prea159;edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii sunt de acord an principiu sa se gaseasca o formula de responsabilizare a parinapoundilor an vederea vaccinarii copiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )