Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta a fortat mana PSD. Grupul parlamentar al Pro Romania, recunoscut oficial la Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Ponta a fortat mana PSD. Grupul parlamentar al Pro Romania, recunoscut oficial la Camera Deputatilor

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a anuntat de la tribuna plenului infiintarea grupului parlamentar al Pro Romania. Reamintim ca PSD pee perioada mandatului lui Liviu Dragnea a refuzat sa puna in consens decizia Curtii Constitutionale cu regulamentul de functionare al Camerei Deputatilor. continuă pe Hotnews

Grupul parlamentar al Pro Romania, recunoscut oficial la Camera Deputatilor

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a anuntat de la tribuna plenului infiintarea grupului parlamentar al Pro Romania.

Victor Ponta, dupa ce Firea i-a rechemat in PSD pe social-democratii trecuti la Pro Romania: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii

Victor Ponta a reactionat rapid dupa ce Gabriela Firea i-a rechemat in partid pe fostii sai colegi din PSD care au trecut la Pro Romania, mesajul lui Ponta fiind: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii. El mai spune ca, vazand ceea ce fac acum unii lideri PSD, revede scenele de la si dupa CPEX al PCR din 1989.

Gabriela Firea, invitatie catre fostii membri PSD care au trecut la Ponta: Daca nu se intorc, sa se stabileasca o alianta PSD-Pro Romania

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat marti o invitatie catre fostii membri ai PSD care au trecut la Pro Romania de a reveni in PSD, ea sustinand ca daca acestia nu se intoarce, ar vedea firesc ca PSD sa stabileasca o alianta cu partidul lui Victor Ponta. Printre ei se afla Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, exclusi din PSD in 2018 dupa ce au semnat o scrisoare prin care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

Cum intelege PSD sa indrepte greselile trecutului: Dancila si Ciolacu anunta triumfator ca grupul Pro Romania din Camera Deputatilor va fi recunoscut (VIDEO)

Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru sefia Camerei Deputatilor, a anuntat ca grupul Pro Romania din Camera Deputatilor va fi, in sfarsit, recunoscut. Ciolacu a prezentat decizia ca pe o intrare in normalitate.

Radu Tudor: Fara PRO Romania si fara Victor Ponta, eu cred ca PSD nu poate renaste

Radu Tudor e de parere ca fara Victor Ponta si PRO Romania, partidul pe care il conduce, PSD nu poate renaste. Multi viteji se arata dupa ce a intrat Liviu Dragnea la inchisoare. Eu am inteles.

PSD discuta azi cum va arata epoca post-Dragnea: Conducerea partidului are programate trei sedinte / PSD vrea sa-i propuna lui Ponta ca un deputat de la Pro Romania sa preia sefia Camerei in schimbul sustinerii in Parlament

Liderii PSD urmeaza sa aiba marti o serie de intalniri la nivel de conducere in care sa stabileasca ce vor face dupa pierderea alegerilor europarlamentare si incarcerarea liderului Liviu Dragnea. Miza principala este stabilizarea majoritatii parlamentare. Conducerea PSD trebuie sa evite dezertarile din partid si intentioneaza sa faca o intelegere cu Victor Ponta si cu parlamentarii acestuia. Potrivit surselor HotNews. ro, liderii PSD vor sa-i propuna lui Victor Ponta ca un deputat de la Pro Romania sa preia sefia Camerei in schimbul sustinerii in Parlament, iar Sorin Campeanu ar fi varianta agreata de social-democrati pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Victor Ponta: Pro Romania va sustine o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar NU intram la guvernare (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Se intampla acum! de pe B1 TV, ca formatiunea politica pe care o conduce va sprijini motiunea de cenzura impotriva.

Pro Romania Buzau, locul doi pe tara la alegerile europarlamentare. Membrii formatiunii exclud intoarcerea in PSD

Organizatia Pro Romania Buzau, constituita in mare parte din fosti PSD-isti, a obtinut un scor mare la alegerile europarlamentare de duminica, 26 mai. Printr-un comunicat de presa, membrii filialei sustin ca sub nicio forma nu vor reveni in PSD, dupa ce au inteles mesajul buzoienilor pentru reformarea clasei politice.

Rezultate finale europarlamentare. Judetul MEHEDINTI. PSD-43,07%, PNL - 23,19%, Pro Romania - 10,93%.

PSD castiga alegerile europarlamentare in judetul Mehedinti, obtinand 48. 819 dintre voturile cetatenilor. PNL s-a clasat pe doi, Pro Romania pe trei. BEJ a prezentat rezultatele finale la europarlamentare 2019.

Cine sunt parlamentarii de la Pro Romania care l-au votat pe Ciolacu, partenerul de pescuit al lui Dragnea, la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a recunoscut, miercuri, ca o parte din parlamentarii Pro Romania l-au votat pe Marcel Ciolacu, prietenul lui Liviu Dragnea, la sefia Camerei Deputatilor, arata jurnalistul Lucian Mindruta, pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )