Libnet.ro
UNICEF

19:47

Codrin Stefanescu il contrazice pe Marcel Ciolacu: Habar n-am de ce vrea guvern de uniune nationala

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu il contrazice pe Marcel Ciolacu: Habar n-am de ce vrea guvern de uniune nationala

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, spune ca nu vede un guvern de uniune nationala, asa cum a sugerat Marcel Ciolacu, daca actualul guvern va pica la motiune. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Codrin Stefanescu, despre omul din PNL care a venit cu ideea pensionarii la 70 de ani: O minte cinica

Codrin Stefanescu a declarat ca ideea de a creste varsta de pensionare la 70 de ani i-a apartinut vicepremierului Raluca Turcan. Fostul secretar general al PSD considera ca aceasta oricum nu are nevoie de pensie pentru ca-i ingroapa pe toti in bani.

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati.

MARCEL CIOLACU: PSD nu trebuie sa faca o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PSD nu va inainta un premier in cazul in care guvernul va cadea, in urma unei motiuni de cenzura.

Marcel Ciolacu anunta ca depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, joi, ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR, dupa ce premierul a anuntat asumarea raspunderii pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. Va spun ca va trece aceasta motiune a afirmat Ciolacu, precizand ca se va crea o noua majoritate parlamentara, potrivit News. ro.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR: Nu vom intra in alegeri anticipate Avem capacitatea de a crea o noua majoritate parlamentara

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat, joi, dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Ciolacu a anuntat ca PSD impreuna cu UDMR vor depune motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu: PSD va obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca sunt sanse de 50% sa candideze la sefia partidului la Congresul de luna viitoare, iar in cazul in care va intra in cursa va trece in proiectul sau politic o reuniune si o inchegare a fortelor de stanga. De asemenea, Ciolacu a subliniat ca social-democratii vor obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale.

Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD sa il sustina pe George Maior pentru fotoliul de premier

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a spus, vineri, la Exces de Putere, ca este exclus ca partidul pe care il conduce sa propuna un premier, daca motiunea de cenzura va trece.

Marcel Ciolacu, daca motiunea serioasa trece: Nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru deoarece nu avem un proiect politic si nu avem un program de guvernare

PSD si UDMR nu pot asigura suficiente voturi in Parlament pentru succesul motiunii de cenzura, recunoaste Marcel Ciolacu, seful interimar al social-democratilor, care a precizat ca formatiunile nu au pregatit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )