Libnet.ro
UNICEF

15:00

Deputatul Mitraliera cere Parlamentului adoptarea urgenta a proiectului privind castrarea chimica a pedofililor

Hotnews Hotnews,
 Deputatul Mitraliera cere Parlamentului adoptarea urgenta a proiectului privind castrarea chimica a pedofililor

Deputatul Catalin Radulescu a solicitat coalitiei PSD-ALDE, liderilor grupurilor si presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, Marcel Ciolacu si Calin Popescu Tariceanu, sa fie introdus in procedura de urgenta si adoptat proiectul sau de lege privind castrarea chimica a pedofililor si violatorilor. continuă pe Hotnews

Dodon cere Parlamentului sa desemneze un procuror general interimar, dupa ce CSP a amanat concursul

Igor Dodon cere Parlamentului sa identifice si sa propuna sefului statului o candidatura pentru functia de procuror general interimar, in regim de urgenta, dupa ce Consiliul Superior al Procurorilor, care urma sa propuna presedintelui tarii candidatura procurorului general interimar vineri, 26 iulie, a amanat aceasta procedura din lipsa de cvorum.

Deputatul Drula cere informatii presedintelui ANCOM despre sistemul ELS

Deputatul USR Catalin Drula, presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor, a trimis presedintelui ANCOM, Sorin Grindeanu, o solicitare de informare privind implementarea in Romania a sistemului ELS Android Emergency Location Service).

MediaSind TVR cere conducerii televiziunii publice explicatii privind cheltuielile de publicitate pentru Cerbul de Aur

Sindicatul Roman al Jurnalistilor - Filiala MediaSind TVR a depus miercuri, in baza Legii nr. 5442001, o cerere prin care solicita conducerii TVR explicatii referitoare la decizia Comitetului Director din 17 iulie 2019 privind plata unor vloggeri si influenceri pentru a promova Cerbul de Aur.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )