Libnet.ro
UNICEF

12:15

Iohannis a primit demisia directorului STS. Marti va informa CSAT

Adevărul Adevărul,
Iohannis a primit demisia directorului STS. Marti va informa CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a primit demisia directorului STS, Ionel Vasilca, si va informa maine CSAT cu privire la vacantarea postului. Ionel Vasilca a demisionat ca urmare a tragediei de la Caracal, dar sustine ca institutia pe care a condus-o nu are nicio vina. Vasilca a fost numit in fruntea STS in urma cu doi ani, dupa ce i-a locul lui Marcel Opris, care a condus STS timp de 12 ani. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, prima reactie dupa demisia directorului STS

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, informeaza Administratia Prezidentiala. in cadrul.

Reactia lui Dancila dupa demisia sefului STS: E nepermis sa ne vorbeasca de imagine Voi convoca sesiune extraordinara pentru modificarea legislatiei

La scurt timp dupa demisia sefului STS, Viorica Dancila reactioneaza pe Facebook acuzandu-l de aroganta si comenteaza ca s-ar fi asteptat ca presedintele Klaus Iohannis ca nu l-a demis. De asemenea, premierul il acuza si pe Dan Barna de iesire heirupista si anunta ca ea insasi va solicita convocarea in sesiune extraordinara a Parlamentului.

Societatea civila cere demiterea directorului STS si a ministrului Comunicatiilor

Organizatia APADOR CH cere demiterea directorului STS, a ministrului Comunicatiilor si a unor secret.

APADOR-CH cere demiterea ministrului Comunicatiilor, a directorului STS si a unor secretari de stat

Reprezentantii Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania Comitetul Helsinki APADOR-CH) solicita demiterea directorului STS, Sorinel Vasilca, a ministrului Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, si a unor secretari de stat din MAI si Ministerul Sanatatii.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia sefului STS: Presedintele ar fi trebuit sa il demita

Premierul Viorica Dancila a salutat demisia sefului STS, Ionel-Sorinel Vasilca, subliniind ca si-ar fi dorit sa nu vada atata aroganta din partea acestuia. Salut demisia sefului STS, pe care,.

Demisia sefului STS, pe masa lui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director .

Viorica Dancila, solicitare ferma catre presedintele Iohannis: Demiterea directorului STS

Premierul Viorica Dancila a transmis doua solicitari ferme presedintelui Klaus Iohannis, duminica seara, ca urmare a tragediei de la Caracal. in conditiile in care Iohannis va face o declaratie de presa la.

Viorica Dancila, tir de acuzatii dupa demisia sefului STS: Mi-as fi dorit sa nu vedem atata aroganta din partea domnului Vasilca. Iohannis nu a avut nicio reactie. Barna, o iesire heirupista, plina de amatorism

Premnierul Viorica Dancila a reactionat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, la demisia lui Ionel Vasilca de la conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale. in mesajul sau, sefa Guvernului ii ataca, pe.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )