Libnet.ro
UNICEF

10:31

MARCEL CIOLACU: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19, ca Orban devine toxic pentru Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, atac dur la premier: Orban devine toxic pentru Romania. Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Marcel Ciolacu vine cu un atac dur la adresa premierului PNL. Liderul PSD spune ca Orban devine toxic pentru Romania si ii transmite lui Klaus Iohannis un mesaj: Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!.

Ciolacu: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a scris sambata pe Facebook ca Ludovic Orban devine toxic si principala amenintare la stabilitatea statului, dupa ce premierul i-a indemnat pe romanii care sunt infectati cu noul coronavirus sa nu respecte deciziile Curtii Constitutionale si sa ramana in spitale.

Ciolacu: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie. Domnule Iohannis, treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19, ca Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie si ii cere presedintelui Iohannis sa-l trezeasca pe premier si sa-i spuna ca tara nu e o crasma, concluzia sa fiind ca poti sa-l scoti pe Orban din carciuma, dar nu ai cum sa scoti carciuma din el.

MARCEL CIOLACU: Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

MARCEL CIOLACU: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor.

MARCEL CIOLACU: Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Marcel Ciolacu: Guvernarea PNL produce 600.000 de someri. in cateva luni, liberalii distrug tot ce se castigase in trei ani cu PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, este de parere ca PNL a reusit sa spulbere tot ce castigase Romania in trei ani de guvernare social-democrata. El a criticat aspru planul national de.

Daniel Ionascu, liderul PPU, reactie fulger la anuntul surprinzator al lui Marcel Ciolacu: Partidul nostru se dezvolta organic

Daniel Ionascu, liderul PPU, singurul partid social-liberal din Romania, a reactionat prompt la anuntul presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, referitor la o posibila alianta intre partidele aflate pe partea stanga a esicherului politic.

MARCEL CIOLACU: Planul National de Investitii si Relansare Economica este un program de cumparat voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Planul National de Investitii si Relansare Economica, prezentat miercuri de Executiv, este un program exclusiv electoral, pentru a vana voturi, scrie Agerpres.

MARCEL CIOLACU : 3 Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )