Libnet.ro
UNICEF

21:02

Marcel Ciolacu anunta cand cade Guvernul PNL: Avem voturile necesare sa trecem motiunea!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu anunta cand cade Guvernul PNL: Avem voturile necesare sa trecem motiunea!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a lansat, duminica, la Sinteza zilei, un atac virulent la adresa lui Ludovic Orban si a anuntat ca exista o majoritate in Parlament pentru daramarea Guvernului PNL. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor.

Marcel Ciolacu: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor. Acesta mai acuza ca PNL stie sa protejeze doar interesele de afaceri si spune ca Executivul a dat o ordonanta de urgenta care a acordat facilitati fiscale pentru industria pacanelelor.

MARCEL CIOLACU : 3 Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

MARCEL CIOLACU: Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

Marcel Ciolacu: Guvernarea PNL produce 600.000 de someri. in cateva luni, liberalii distrug tot ce se castigase in trei ani cu PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, este de parere ca PNL a reusit sa spulbere tot ce castigase Romania in trei ani de guvernare social-democrata. El a criticat aspru planul national de.

Marcel Ciolacu: PSD va depune o motiune de cenzura si ea va trece 100%. Primul text a fost lucrat de Serban Nicolae

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL, iar aceasta va trece 100%. El a precizat ca senatorul Serban Nicolae a.

Marcel Ciolacu, atac dur la premier: Orban devine toxic pentru Romania. Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Marcel Ciolacu vine cu un atac dur la adresa premierului PNL. Liderul PSD spune ca Orban devine toxic pentru Romania si ii transmite lui Klaus Iohannis un mesaj: Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!.

Marcel Ciolacu: Istoria se repeta cu Iohannis in loc de Basescu!

Marcel Ciolacu a publicat, pe contul personal de pe o retea sociala, un grafic care priveste rata de crestere economica a Romaniei in perioada 1990 - 2020. Potrivit liderului PSD, istoria se repeta cu Iohannis in loc de Basescu.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave! Totul a fost un tun, pe model Unifarm! Au spart banii tarii!

Marcel Ciolacu ataca dur reprezentantii PNL dupa scandalul pacanelelor scutite de impozite. Acesta sustine ca national-liberarii nu s-au lasat pana nu au mai dat pe sest o tura de facilitati fiscale pentru industria pacanelelor. De asemenea, acesta il acuza pe Nelu Tataru ca, cei 50 de milioane de euro platiti pentru mastile promise, au fost doar un tun pe model Unifarm.

Marcel Ciolacu: Liberalii si-au angajat aproape 15.000 de pile la stat. Mars cu hotia!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuza liberalii ca distrug tot ce se castigase in 3 ani cu PSD. Cand oamenii raman pe drumuri iti trebuie mult cinism si tupeu sa vorbesti despre investitii, a scris el, joi, pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )