Libnet.ro
UNICEF

11:16

Marcel Ciolacu anunta care este planul PSD pentru acest an

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu anunta care este planul PSD pentru acest an

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri, la Pitesti, ca prioritatea social-democratilor trebuie sa fie alegerile locale din acest an. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu anunta prioritatea ZERO a PSD: Respingerea pensiilor speciale

Prioritatea legislativa a PSD-istilor este eliminarea pensiilor speciale, mai putin pensiile de serviciu ale militarilor, a anuntat, miercuri, seful interimar Marcel Ciolacu. Din studii, . ) 93% dintre.

Ce avere are, de fapt, Florin Pastrama. Care este planul de rezerva, daca ramane fara bani

Florin Pastrama are planuri chiar si pentru zilele negre, daca ar fi sa ramana fara bani. Sotul lui Brigitte Sfat este o fire optimista, de aceea si-a imaginat deja alte cateva metode prin care cuplul ar putea avea de castigat financiar. Chiar bruneta a fost cea care a oferit mai multe detalii, in legatura cu .

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR: Nu vom intra in alegeri anticipate Avem capacitatea de a crea o noua majoritate parlamentara

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat, joi, dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Ciolacu a anuntat ca PSD impreuna cu UDMR vor depune motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu anunta ca depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, joi, ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR, dupa ce premierul a anuntat asumarea raspunderii pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. Va spun ca va trece aceasta motiune a afirmat Ciolacu, precizand ca se va crea o noua majoritate parlamentara, potrivit News. ro.

Planul PSD pentru daramarea Guvernului Orban. Se formeaza o noua majoritate in Parlament

PSD a inceput deja negocierile cu celelalte partide pentru sustinerea unei motiuni de cenzura, daca Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe legea electorala.

Ciolacu anunta convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: Sa poata fi dublate alocatiile pentru copii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti, inaintea sedintei Comitetului Executiv CEx) al partidului, ca a decis impreuna cu liderii de grup ai PSD convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in care sa fie adoptata legea privind eliminarea pensiilor speciale.

MARCEL CIOLACU: PSD nu trebuie sa faca o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PSD nu va inainta un premier in cazul in care guvernul va cadea, in urma unei motiuni de cenzura.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Tariceanu anunta ca nu poate vota motiunea PSD: Ar impiedica revenirea la alegerile din doua tururi

Calin Popescu Tariceanu ramane adeptul alegerilor in doua tururi, astfel ca nu poate sustine motiunea PSD impotriva Guvernului Orban, in contextul in care Marcel Ciolacu a spus ca ALDE este solutia imorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )