Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marcel Ciolacu, daca motiunea serioasa trece: Nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru deoarece nu avem un proiect politic si nu avem un program de guvernare

B1 B1,
Marcel Ciolacu, daca motiunea serioasa trece: Nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru deoarece nu avem un proiect politic si nu avem un program de guvernare

PSD si UDMR nu pot asigura suficiente voturi in Parlament pentru succesul motiunii de cenzura, recunoaste Marcel Ciolacu, seful interimar al social-democratilor, care a precizat ca formatiunile nu au pregatit. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Daca Sorin Grindeanu doreste sa participe la viata politica a PSD, este decizia lui, dar primul pas e sa redevina membru al partidului

Daca Sorin Grindeanu doreste sa participe la viata politica a PSD, este decizia lui, dar inainte de toate trebuie sa redevina membru al partidului, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al.

L-a vizitat Marcel Ciolacu pe Liviu Dragnea in puscarie? Raspunsul liderului PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu a mai comunicat deloc cu Liviu Dragnea si ca nu si-ar permite sa mearga in vizita la acesta, la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care detine functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD sa il sustina pe George Maior pentru fotoliul de premier

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a spus, vineri, la Exces de Putere, ca este exclus ca partidul pe care il conduce sa propuna un premier, daca motiunea de cenzura va trece.

Codrin Stefanescu il contrazice pe Marcel Ciolacu: Habar n-am de ce vrea guvern de uniune nationala

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, spune ca nu vede un guvern de uniune nationala, asa cum a sugerat Marcel Ciolacu, daca actualul guvern va pica la motiune.

Marcel Ciolacu: Nu subestimati capacitatea mea si a colegilor din PSD de a forma o noua majoritate

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar si despre revenirea partidului sau la guvernare.

Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier chiar daca se creeaza alta majoritate (VIDEO)

PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea functiei de prim-ministru, in eventualitatea in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, a anuntat Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

INTERVIU Marcel Ciolacu: Luam peste 25% la alegeri. Daca Guvernul schimba legea electorala, protestam la UE. Daca o schimba Parlamentul, sesizam CCR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat, la Adevarul Live, de ce nu vor social-democratii alegeri anticipate si nici alegeri locale in doua tururi. Va face PSD alianta cu ALDE si ProRomania in teritoriu? Cu cate datorii a ramas partidul dupa alegerile prezidentiale? Exista dialog intre PSD si presedintele Klaus Iohannis? Cata influenta mai are Liviu Dragnea in partid?.

Marcel Ciolacu: PSD va obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca sunt sanse de 50% sa candideze la sefia partidului la Congresul de luna viitoare, iar in cazul in care va intra in cursa va trece in proiectul sau politic o reuniune si o inchegare a fortelor de stanga. De asemenea, Ciolacu a subliniat ca social-democratii vor obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale.

Marcel Ciolacu anunta ca depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, joi, ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR, dupa ce premierul a anuntat asumarea raspunderii pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. Va spun ca va trece aceasta motiune a afirmat Ciolacu, precizand ca se va crea o noua majoritate parlamentara, potrivit News. ro.

Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a vizitat pe Liviu Dragnea in inchisoare: Nu imi pot permite. inseamna ca jignesc votul oamenilor

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, atat timp cat este presedintele Camerei Deputatilor, nu va avea niciun contact cu cineva care a fost condamnat, daca nu face parte din familia lui, adaugand ca nu isi poate permite sa il viziteze pe Liviu Dragnea la penitenciar din pozitia sociala pe care o are, pentru ca si-ar jigni alegatorii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )