Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marcel Ciolacu, scrisoare deschisa catre sefii partidelor parlamentare: Haideti sa lucram impreuna

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, scrisoare deschisa catre sefii partidelor parlamentare: Haideti sa lucram impreuna

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, a transmis, astazi, o scrisoare deschisa sefilor partidelor parlamentare pentru a le cere un pact national pentru combaterea efectelor crizei cauzate de pandemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Ciolacu, scrisoare catre liderii partidelor: E nevoie urgent de masuri vitale pentru oameni si pentru economia tarii, astfel incat sa depasim cat mai repede criza

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca a trimis liderilor partidelor parlamentare o scrisoare in care le cere sa lucreze impreuna pentru realizarea unui plan pentru Romania, fiind convins ca fiecare partid are experti in diferite domenii. Este nevoie urgent de masuri vitale pentru oameni si pentru economia tarii, astfel incat sa depasim cat mai repede criza, afirma Ciolacu.

Marcel Ciolacu, mesaj catre toti romanii: Cumparati aceste produse si salvati un loc de munca

Marcel Ciolacu le transmite romanilor un mesaj. Presedintele PSD roaga cetatenii sa cumpere produsele romanesti.

Marcel Ciolacu: Ziua NATO in Romania, pe care o marcam astazi, este o buna ocazie sa ne reafirmam acest statut

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca ziua NATO in Romania, pe care o marcam azi, este o buna ocazie sa ne reafirmam acest statut si sa continuam sa sprijim demersurile Aliantei pentru realizarea securitatii noastre comune.

Marcel Ciolacu ii incurajeaza pe oameni sa cumpere produse romanesti: E important pentru economia romaneasca

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii incurajeaza pe romani ca atunci cand merg la cumparaturi sa achizitioneze produse romanesti pentru a sustine productia si economia romaneasca.

Marcel Ciolacu, dupa sedinta Camerei Deputatilor: Ce castiga romanii si ce castiga firmele romanesti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, astazi, printr-o postare pe Facebook, o serie de legi initiate de PSD si adoptate de Camera Deputatior in calitate de for decizional.

Noi dispute intre USR si PLUS: Mai multi membri USR din Bucuresti semneaza o scrisoare deschisa prin care contesta modul in care s-au facut negocierile cu partenerii de Alianta

Noi dispute in interiorul Aliantei USR-PLUS in privinta negocierilor legate de candidaturile celor doua formatiuni la alegerile locale, in Capitala. Mai multi membri ai USR din Bucuresti au semnat o scrisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )