Libnet.ro
UNICEF

22:45

Marcel Vela (MAI): Oamenii pot sa se bucure de vacanta in siguranta pe litoral. Sanatatea publica poate fi asigurata doar printr-un efort comun al guvernantilor, industriei si cetatenilor (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela (MAI): Oamenii pot sa se bucure de vacanta in siguranta pe litoral. Sanatatea publica poate fi asigurata doar printr-un efort comun al guvernantilor, industriei si cetatenilor (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, considera ca oamenii pot sa se bucure de vancanta in siguranta pe litoralul romanesc si a anuntat ca, duminica, reprezentantii HoReCa vor veni cu propuneri. continuă pe B1

Marcel Vela (MAI), semnal de alarma: Prin lipsa de responsabilitate a celor care incalca normele de protectie sanitara, riscam sa pierdem tot ceea ce am reusit printr-un efort titanic al nostru, al tuturor

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a tras un semnal de alarma si a explicat ca, prin lipsa de responsabilitate a celor care incalca normele de protectie sanitara, riscam sa pierdem tot ceea ce am.

Marcel Vela prezinta trei colegi pe Facebook: Jos palaria in fata acestor oameni!

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a scris joi pe pagina sa Facebook despre interventia a trei angajati MAI. Colegi pentru care viata cetatenilor este pe primul loc, a scris ministrul.

Marcel Vela catre prefectii din tara: Trebui sa fim foarte vigilenti in perioada urmatoare

Mobilizare generala pentru prevenirea imbolnavirilor cu COVID-19. Prefectii din toata tara au fost bagati in sedinta de ministrul afacerilor interne. Marcel Vela a coordonat vineri o videoconferinta cu prefectii si sefii de structuri centrale si teritoriale. Scopul intalnirii a fost stabilirea de urgenta a unor masuri pentru prevenirea raspandirii COVID-19 ce trebuie aplicate in urmatoarele saptamani.

Traian Berbeceanu, seful de cabinet al ministrului Marcel Vela, si medicul Marius Blendea s-au inscris in PNL

Comisarul Traian Berbeceanu, seful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, s-a incris vineri in PNL Deva. Tot vineri si-a semnat adeziunea in PNL si doctorul Marius Blendea. Anuntul a fost facut.

COVID-19. Marcel Vela: Sper sa nu ajunga in situatia in care sa se inchida plaje. Vor fi patrule pe litoral in acest sezon

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri, la Constanta, ca spera sa nu se ajunga in situatia in care sa se inchida plaje. Anuntul acestuia vine dupa ce, in ultimele doua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )