Libnet.ro
UNICEF

16:15

O placuta suedeza de la Luxemburg

Adevărul Adevărul,
O placuta suedeza de la Luxemburg

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, si aghiotantul sau actual, Sorin Grindeanu, au evitat miercuri, la Bacau, sa dea un raspuns clar la o intrebare la fel de clara: se va mai regasi Florin Iordache pe listele de candidati ale PSD la alegerile parlamentare? - scrie Liviu Avram pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Ciolacu ii cere lui Orban sa redeschida spitalele pentru pacientii cronici: Politica nu se face in spitale, domnule Orban! Bolnavii nu sunt cobaii guvernarii peneliste

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa redeschida spitalele pentru pacientii cronici. Social-democratul da exemplul spitalului COVID din Ramnicu Sarat, care are o capacitate de 405 paturi, desi sunt internati sub 50 de pacienti.

ADRIAN GADEA, PRESEDINTELE PSD TELEORMAN: Candidatilor nostri li se spune ca nu vor mai primi finantari pentru proiectele locale

Presedintele PSD Teleorman, Adrian Gadea, sustine ca primarii care candideaza pentru un nou mandat din partea PSD au fost amenintati ca nu vor mai primi finantari pentru proiectele locale daca vor castiga alegerile.

MARCEL CIOLACU: Cum poti sa spui ca e o aberatie economica o lege?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii da replica premierului Ludovic Orban care a catalogat drept aberatie economica amendamentul depus de PSD si aprobat in Parlament la Legea Bugetului in urma caruia punctul de pensie ar urma sa fie majorat cu 40 de procente. Cum poti sa spui ca e o aberatie economica o lege? Parlamentul legifereaza, iar Guvernul pune in aplicare, a afirmat Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Astazi am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca, prin votul dat in Parlament, PSD a facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari, deoarece pensiile trebuie sa creasca cu 40%.

MARCEL CIOLACU: Sunt convins ca va aparea iar record de infectari, manipularea va functiona in continuare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, ca numarul romanilor care se vor prezenta la alegerile locale va fi semnificativ, scrie Agerpres.

MARCEL CIOLACU: Ramanem consecventi, vom vota in Parlament cresterea pensiilor conform legii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca social-democratii raman consecventi, iar marti vor vota in Parlament cresterea pensiilor conform legii.

MARCEL CIOLACU: in acest moment, este un dezastru ce se intampla in agricultura

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, in prezent, este un dezastru ceea ce se intampla in agricultura, productia de anul acesta fiind la jumatate la toate produsele cu care Romania se clasa in fruntea Europei in ultimii trei ani, iar cei mai multi dintre fermieri nu au bani sa reinfiinteze culturile pentru urmatorul ciclu agricol.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )