Libnet.ro
UNICEF

18:15

RALUCA TURCAN: PNL exclude colaborarea cu PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: PNL exclude colaborarea cu PSD

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sambata, ca PNL nu va colabora cu PSD si ca este o naivitate, daca presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, are pretentia sa ia parte la o guvernare. continuă pe Ziarul Bursa

PNL exclude colaboarea cu PSD. Reactia Ralucai Turcan, dupa ce Marcel Ciolacu a avansat varianta unui guvern de uniune nationala

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca PNL nu va colabora cu PSD si ca Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, este naiv daca are pretentia ca va fi parte la guvernare. Reactia vine.

RALUCA TURCAN: Guvernul PNL preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD - constructia de gradinite

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca Guvernul preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD - constructia de gradinite - si se angajeaza sa construiasca 180 de astfel de unitati, in urmatorii doi ani, relateaza News. ro.

Turcan: PNL preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD constructia de gradinite

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca Guvernul preia cu responsabilitate un proiect tergiversat d.

Raluca Turcan: Multi oameni politici au spus ca vor alegeri in doua tururi, dar cand sa voteze in Parlament isi aminteau ca mai exista o comisie blocata

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca PNL este hotarat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, iar masura a fost blocata in Parlament doi ani deoarece multi politicieni au spus ca isi doresc doua tururi, insa cand s-a pus problema sa voteze, isi aminteau ca mai exista cate o comisie nefunctionala, la care trebuie trimisa legea pentru o analiza mai amanuntita, eventual ingropata.

Raluca Turcan, vicepremier: Sectia Speciala dispare cat de curand

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a declarat, joi seara, ca Sectia de Investi.

Raluca Turcan anunta o noua OUG

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul se va implica astfel incat presedintii de Consilii Judetene sa fie alesi din randul consilierilor judeteni si nu in mod direct, asa cum prevede Ordonanta de urgenta data de fostul guvern PSD.

Raluca Turcan anunta ca Sectia Speciala va disparea cat de curand. Se asteapta ca proiectul sa fie blocat in parlament

Sectia Speciala va disparea cat de curand si in cazul in care proiectul va fi blocat in Parlament, va fi rezolvat pe cale parlamentara, prin Guvern, insa, a declarat vicepremierul Raluca Turcan,.

Raluca Turcan anunta ca Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pe desfiintarea Sectiei Speciale

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca Sectia Speciala va disparea cat de curand si in cazul in care proiectul va fi blocat in Parlament, il rezolvam pe cale parlamentara, prin Guvern, insa.

Turcan: Calendarul privind alegerile anticipate are foarte multe variabile. Parlamentarele sa se suprapuna cu localele

Raluca Turcan a declarat ca, in acest moment, peste 70% dintre romani isi doresc alegeri parlamentare anticipate. Potrivit vicepremierului, calendarul pentru acest scrutin are foarte multe variabile si, de altfel,.

Raluca Turcan explica de ce a sustinut inital alegerea primarilor intr-un tur

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a explicat joi seara de ce in 2011 a votat pentru alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin, dar a apreciat si ca senatorul PSD Titus Corlatean a avut un demers politicianist prin sesizarea Comisiei de monitorizare a statelor membre apartinand Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )