Libnet.ro
UNICEF

20:02

Vela anunta un proiect cu norme obligatorii pentru conducatorii de trotinete: Ne dorim sa crestem nivelul sigurantei rutiere (VIDEO)

B1 B1,
Vela anunta un proiect cu norme obligatorii pentru conducatorii de trotinete: Ne dorim sa crestem nivelul sigurantei rutiere (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca in acest moment se lucreaza la un proiect de lege care sa stabileasca norme obligatorii pentru conducatorii de trotinete. Vela a precizat ca scopul este. continuă pe B1

Vela justifica noile reglementari propuse pentru trotinetisti: Au fost aproape 200 de accidente in care au fost implicate trotinete electrice Sunt doar propuneri, vom putea modifica proiectul ca sa multumim pe toata lumea

In perioada 2016 - 2019 au fost inregistrate 192 de accidente rutiere in care au fost implicate trotinete electrice, a declarat vineri ministrul de Interne, Marcel Vela, care a argumentat astfel elaborarea proiectului de lege care reglementeaza folosirea acestui tip de vehicule. Una dintre prevederi este ca trotinetele electrice vor fi conduse numai pe pista pentru biciclete de catre persoane care au cel putin 14 ani si care poarta obligatoriu casca de protectie daca nu au implinit 16 ani. De asemenea, vor putea fi conduse numai pe drumurile unde viteza maxima legala este de 50 de kilometri la ora.

Ministrul de Interne anunta infiintarea unui TelVerde pentru elevi

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca isi propune infiintarea unui TelVerde pentru ca elevii din scoli sa poata sesiza orice tip de probleme care se petrec in unitatile scolare, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )